Poznato je da je ovaj poznati milioner bivši suprug Nine Badrić. Pjevačica Nina Badrić već duže vrijeme je držala u tajnosti svoje emocionalno stanje, ne želeći takve informacije iznositi u javnost. Svoj privatni život pažljivo čuva, a u javnost je dospio tek mali broj njezinih veza, uključujući i njezin brak s poduzetnikom Bernardom Krasnićem koji je na kraju došao kraju. Bivši suprug Nine Badrić, koji je s njom bio društvo punih 12 godina, potaknuo je to pitanje u Dubrovniku još 2003. godine.

  • Pomno je isplanirana velika svadbena svečanost za 180 nazočnih na kojoj su jedno drugome izjavili beskrajnu ljubav. Nažalost, njihova se bračna zajednica na kraju raspala, a Nina je odlučila šutjeti o tome kada je u javnost došla rasprava. Svoj osobni život odlučila je zadržati u privatnosti, dok je njezin bivši suprug brzo pronašao sreću u novom braku. Bernard je trenutačno u veselom braku sa zanosnom Laticom Ivanišević s kojom dijeli radost odgoja dvoje djece.

Vjera u konvergenciju dvije osobe, jedinstvo srodnih duša, nešto je što mi je drago. Moram priznati, međutim, da još nisam susreo takav transformativni susret, koji bi ostavio neizbrisiv trag u mom biću, susret koji bih nedvosmisleno prepoznao kao onaj. Iskustvo je to koje mi dosad izmiče, ali ono koje željno iščekujem, čak iu svojim sedamdesetima, kako je Nina svojedobno ispričala za domaće medije.

  • Nina Badrić, rođena 4. srpnja 1972. u Zagrebu, poznata je hrvatska pop pjevačica. Trenutno živi i umjetnički se bavi u svom voljenom rodnom gradu. Rođena u Zagrebu 1973. godine, Nina Badrić djetinjstvo je provela u rodnom gradu s roditeljima Simom i Milom, te starijom sestrom Dijanom i mlađom sestrom Sunčicom. Školovanje je započela u Osnovnoj školi koja se prvo zvala “Otokar Keršovani”, a zatim je preimenovana u “Dr. Ivan Merz”. S devet godina krenula je na svoj pjevački put kao članica dječjeg zbora Zvjezdice.

Ova nevjerojatna prilika omogućila joj je da istraži razne dijelove svijeta, producira više albuma i stekne neprocjenjivo glazbeno znanje. Sa samo šesnaest godina Nina Badrić svoj je vokalni talent posuđivala raznim grupama poput Parnog valjka i Prljavog kazališta. Upravo dok je radila u jednom butiku, Dino Dvornik čuo je kako pjevuši i nije gubio vrijeme otpratio je u nekoliko zagrebačkih producentskih kuća.

  • Svoj veliki debi na “Croviziji” imala je 1994. godine zanosnom izvedbom pjesme “Ostavljam te”, čime je osvojila cijenjeno prvo mjesto. Na “Dori” je pozornicu pokrasila zanosnom melodijom “Godine nestvarne”, čime je osvojila respektabilno deseto mjesto. Iduće godine “Croatia Records” predstavlja Ninin nastupni album prikladnog naziva “Nestvarne godine”. Opet se vratila na “Doru” da publici otpjeva serenadu s “Odlaziš zauvijek”, sad već s osamnaest godina. Godine 1997.

Nina je krenula u stvaranje svog drugog albuma “Personality” na kojem je predstavljena izvanredna pjesma “Ja za ljubav čeču moliti”. Ovo izvanredno djelo donijelo joj je dva željna “Porina”, jedan za najbolju žensku vokalnu interpretaciju i drugi za najbolji album pop i zabavne glazbe. Poduzetnik Bernardo Krasnić postao je Ninin suprug u rujnu 2006., nakon pet godina udvaranja. Međutim, njihovoj je vezi došao kraj 2012. Unatoč izazovima s kojima se suočavala u to vrijeme, Nina je izašla jača nego ikada.

  • Zanimljivo, uspjela je održati prijateljski odnos sa svojim bivšim suprugom. Kao potpora predizbornoj kampanji Ive Sanadera, svoj vokalni talent posudila je HDZ-u. Godine 2013. svjedočila je na suđenju, pojasnivši da iako sa Sanaderom nikada nije razgovarala o novcu, primila je uplatu na svoj račun. Tragično, Ninin voljeni otac, za kojeg je bila duboko vezana, preminuo je u kolovozu 2014.

U spomen na njega izdala je iskrenu pjesmu pod nazivom “Za njega”. Kružile su glasine o njezinoj ljubavnoj vezi s bosanskim glazbenikom Mirzom Šoljaninom i hrvatskim tenisačem Goranom Ivaniševićem, od kojih se potonji pojavio u njezinom spotu za pjesmu “Da se opet tebi vratim”. Osim toga, Ninu su povezivali s Markom Miškovićem, koji se navodio kao jedan od čimbenika njezina razvoda.

  • Srpski glumac Vuk Kostić, odani obožavatelj Nininog talenta i kreacija, izrazio joj je naklonost putem društvenih mreža te je čak imao priliku prisustvovati nekim od njezinih nastupa uživo. U medijima se 2015. naveliko pisalo da je pjevačica u ljubavnoj vezi s hrvatskim glumcem Goranom Bogdanom, koji je od nje 12 godina mlađi. Putevi su im se ukrstili 2014. godine tijekom rada na spotu za pjesmu “Dan D”. U početku su počeli kao prijatelji, no na kraju je Nina podijelila fotografiju na kojoj je zabilježen topao zagrljaj između nje i glumca.