Veza između Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića odmah je od početka zaokupila pažnju javnosti. Bilo je to 2013. godine kada su obilježili svoju uniju, zaogrnuvši cijeli događaj u duh tajnosti. Potom je organizovano druženje uz živopisnu obalu reke gde je talentovana dizajnerka, obučena u sportsku odeću, ispovedala večnu ljubav prema svom saputniku.

Razlika u godinama između para samo je pojačala radoznalost koja je okruživala njihovu vezu, ali kako je pijesak vremena nastavljao da curi, a njihova bračna veza izdržala je test, postala je još više zanosna za mase. Veza između umjetnice i njenog znatno mlađeg partnera plijenila je radoznalost mnogih. Šta je to što ih spaja na tako dubok način? Možda su njihovi zajednički pogledi na život, njihovo duboko divljenje prema umjetnosti i njihova duboka ljubav prema ljepoti prirodnog svijeta koji služe kao stubovi njihove veze.

Štaviše, dizajner je presrećan Veljkovim izuzetnim muzičkim sposobnostima, i kao rezultat toga, pruža neuporediv nivo podrške i pomoći kako bi mu pomogao da napreduje u profesiji koju je izabrao. Kuzmančević, talentovani kompozitor specijalizovan za pozorišne produkcije, često učestvuje u živim nastupima zajedno sa glumcima kad god je za pozorišne predstave potrebna njegova stručnost u stvaranju muzike. Ova jedinstvena prilika mu omogućava da blisko sarađuje sa ostatkom produkcijskog tima, podstičući besprekornu integraciju muzike u celokupnu umetničku viziju predstave.

S druge strane, Jelena Gavrilović, vrhunski izvođač, nedavno je pokazala svoje izuzetne sposobnosti na prestižnom Vikendu mode na Jahorini. Njen izuzetan talenat i zadivljujuće prisustvo na sceni izazvali su značajne pohvale, čak je privukla pažnju kolege koji je takođe bio prisutan. Ova koleginica, podjednako opčinjena Jeleninim nastupom, na Instagramu je izrazila svoje divljenje i zahvalnost na njenom neverovatnom talentu i doprinosu ovom događaju.