Zoran Marjanović, suprug Jelene Marjanović, nakon 14 mjeseci provedenih u pritvoru, pušten je iz zatvora. Viši sud u Beoradu ga je prvobitno osudio na 40 godina zatvora, ali je ova odluka ukinuta u žalbenom postupku. Ova vest se brzo proširila Srbijom, dominirajući diskusijama u raznim medijima. Čini se da je Marjanović nestrpljiv da se pomeri iz prošlosti, jer je u utorak popodne izašao iz Centralnog zatvora u društvu dugogodišnje partnerke Zorice Mitrović.

Zanimljivo, umjesto da se vrati u svoje ranije prebivalište u Borču, gdje je živio sa pokojnom suprugom Jelenom i gdje je uhapšen 22. jula prošle godine, Marjanović je odlučio da ide pravo kući. U tekstu Kurira saznajemo da su Borčani, koji žive u neposrednoj blizini Marjanovićeve kuće, prijavili da je stan nekoliko meseci neuseljen. Meštani su naveli dve potencijalne lokacije na kojima bi Zoran mogao da živi. Međutim, ostaje neizvesno da li je odlučio da se preseli kod devojke ili kod brata Miloša.

Pre Zoranovog zatvaranja, svi su zajedno živeli u stanu u kojem su bili Zoranov sin iz prethodnog braka, brat, devojka i kuma Vera. Međutim, oni su prostore napustili prije nekoliko mjeseci. Zanimljivo, Zorica je dan pre Zoranovog puštanja iz CZ-a prikupila svoje stvari i dala izjavu, čiji tačni detalji tek treba da se saopštavaju. Prema prijavi komšije, potvrđeno je da sam konačno doneo odluku da napustim kuću, a mala je verovatnoća da će se Zoran ikada vratiti.

Komšija je takođe napomenula da je jedina osoba koja sada dolazi u stan Vera. Kružile su glasine da je kuća na prodaju, ali navodnu traženu cijenu od 500.000 eura mnogi smatraju potpuno nedostižnom iz više razloga. Prvo, sama cijena je pretjerano visoka. Drugo, zbog činjenice da je kuća još nedovršena i nema struje, malo je vjerovatno da bi im neko bio spreman ponuditi čak 200.000 eura.