Veljko Ražnatović poznat je kao potomak zapovjednika zloglasne srpske paravojne postrojbe Željka Ražnatovića, nadaleko poznatog kao Arkan. Rođen u Beogradu, Srbija 16. travnja 1985.Od malih nogu Veljko, izdanak uglednog vojnog lica, bio je u javnosti. Nakon očevog tragičnog ubojstva 2000. godine, naslijedio je Arkanovo golemo poslovno carstvo.

 

  • Unatoč tome, njegova ozloglašenost prvenstveno proizlazi iz njegovog namjernog izbjegavanja svjetla medijske pozornosti i njegovog ozbiljnog nastojanja da krči vlastiti put, nevezan za očevu ostavštinu i burnu povijest povezanu s obitelji Ražnatović. U usporedbi s ocem, Veljkov život ostaje obavijen velom tajne. Dok su ga mediji povremeno pratili, on je vješto zadržao diskretnu prisutnost. Unatoč tome, povremeno bi se pojavljivao na okupljanjima i društvenim mrežama, plijenivši zanimanje javnosti. Veljko je 2019. godine stupio u brak s Bogdanom Rodić, a zajedno su u svoj život poželjeli i dijete.

Valja napomenuti da je Bogdana, Veljkova supruga, potječe iz ugledne srpske obitelji, što je samo pojačalo interes medija. Iako Veljko Ražnatović možda nije toliko uključen u javne poslove kao što je nekada bio njegov otac, njegovo ime i dalje plijeni interes javnosti zbog glasovite ostavštine i povijesti povezane s obitelji Ražnatović.

 

  • Svađa između Bogdane i Veljka Ražnatovića nije česta stvar. U medijima se od početka spekuliralo o prirodi razgovora Bogdane i Veljka Ražnatovića. Sudjeluju li u produktivnim razgovorima kako bi riješili svoje probleme ili koriste jedinstveni oblik komunikacije kako bi održali sklad i ravnotežu unutar svoje obitelji? Ovo pitanje kruži od prvog dana. Veljko na svom Instagram profilu povremeno dijeli zabavne klipove, često na njima tagujući svoju suprugu. Zbog toga su mnogi pratitelji, obožavatelji, pa čak i mediji povjerovali da je zaigrano prihvatio spomenutu šalu. Nešto slično učinio je i danas pa je ponovno zainteresirao medije za svađe Bogdane i Veljka Ražnatovića.

Naime, Veljko je na svom Instagram storyju objavio video na kojem se vidi kako muškarac naručuje hranu preko aplikacije. Nakon što je obavio svoj dio narudžbe, svoje je primjedbe uputio odabranom suputniku koji je cijeli njihov razgovor snimio. Zanimajući se njezinim željama, upitao je i dobio odgovor: “Nisam siguran.”

 

  • Pitanje je ponovio sa zaigranim prizvukom: “Ma daj, draga, koji je tvoj plan? Zar ne vidiš da me žena jedva čeka na drugoj liniji…” No, odgovor je ostao nepromijenjen. , što ga je natjeralo da to pretvori u šalu, iako s malo snažnijim govorom. “Pa iznenadi me onda! Navedi jedno jelo koje mi nije poznato. Izazivam te da smisliš nešto što još nisam probao, pa makar to bilo i od 200 grama. Pametan komentar pojedinca nasmijao je korisnike Instagrama, od kojih su se mnogi poistovjetili sa situacijom. Zanimljivo, u humor se uključio i sam Veljko, koji je čak tagovao i svoju suprugu kako bi sugerisao da se nešto slično dešava iu njihovom domaćinstvu u Titelu.

Posljednjih nekoliko godina Cecin nasljednik i njegova partnerica žive u njenom rodnom gradu i tu nalaze utjehu. A kada im je dosadno, sigurno znaju kako zabaviti jedno drugo. Život im je ispunjen nebrojenim avanturama, pogotovo sada kada su postali roditelji dvojice sinova Željka i Krstana, a na putu je još jedno dijete.