Luksuzne jahte postale su popularan izbor među bogatim i slavnim za domaćine ekstravagantnih zabava širom svijeta. Na ovim raskošnim okupljanjima uvijek se pojavljuju zadivljujuće žene, koje se često angažuju da pružaju zabavu i prate goste na ovim veličanstvenim plovilima. Iako se u početku može činiti da je ovo glamurozna i željena profesija, surova stvarnost iza kulisa je sasvim suprotna. Tri žene zaposlene u industriji zabave javile su se da podijele svoja iskustva iz prve ruke, rasvjetljavajući skrivenu istinu koja vreba iza zatvorenih vrata ovih luksuznih jahti.

Sve tri žene se jednoglasno slažu da imućne osobe koje posjećuju ove večere ih doživljavaju kao običnu robu za jednokratnu upotrebu koja se lako može kupiti i odbaciti po svom hiru. Nažalost, ovaj dehumanizirajući način razmišljanja često dovodi do uznemirujućih situacija u kojima su žene izložene neželjenom napredovanju, pa čak i fizičkoj povredi, jer jedna od žena prepričava užasan incident napada pijanog milijardera dok je obavljala svoje dužnosti na jednoj takvoj jahti.

Sarin nekada obećavajući posao iz snova pretvorio se u noćnu moru, razotkrivajući mračno podnožje manekenske industrije. Glamur i privlačnost koji su je zavodili brzo su izblijedjeli, zamijenjeni surovom stvarnošću koju je bilo teško podnijeti. Postalo je bolno jasno da se iza kulisa naizgled glamuroznih događaja krije svijet eksploatacije, objektivizacije i emocionalnih previranja. Kako se bližio dan događaja, Sara se našla na sjajnoj mega jahti, okružena raskošom i ekstravagancijom.

Međutim, njeno početno uzbuđenje ubrzo je ustupilo mjesto osjećaju nelagode dok je svjedočila pravoj prirodi zabave. Činilo se da su bogati pojedinci na modele gledali kao na samo dodatke, predmete za njihovu zabavu. Atmosfera je bila zagušljiva, s temeljnom strujom objektivizacije zbog koje se Sara osjećala razočarano i degradirano. Prijedlog je bio nesumnjivo primamljiv.