Nedvojbeno je da Nina Badrić zauzima istaknuto mjesto kao jedna od najomiljenijih pop pjevačica na ovim prostorima. Njezin put u glazbenoj industriji započeo je na prilično neočekivan način jer se našla zaposlenjem u malom lokalnom butiku. U to vrijeme zapazio je Dino Dvornik, opčinjen njezinim neodoljivim pjevušenjem. Potaknuvši je da utiša radio i pusti svoj glas, Dino je otkrio njezin izniman glazbeni talent. Oduševljen njezinim nastupom, preuzeo je na sebe da vodi njezin glazbeni put, upoznajući je s renomiranim zagrebačkim diskografskim kućama, gdje je njen neosporan potencijal mogao u potpunosti doći do izražaja.

Nakon izvanredne izvedbe pjesme “Ostavljam te” tijekom natjecanja “Crovizija”, Nini je ponuđen prvi profesionalni ugovor s cijenjenom diskografskom kućom Croatia Records. Godine 1995. predstavila je svoj prvi album pod nazivom “Nestvarne godine”. Unatoč reputaciji smirenosti i iznimne radne etike Nine Badrić, nedavno je odlučila otvoreno iskazati svoje emocije, točnije ljutnju i ljutnju. Na ovu je odluku potaknula nebriga njezine susjede koja je svojim postupcima izazvala značajne probleme u zajedničkoj zgradi.

Nina, suočena s poplavom u stanu zbog nepažnje susjeda, odlučila je iskoristiti društvene mreže kao platformu za prepričavanje svog nesretnog iskustva, pružajući vizualne dokaze uz detaljno objašnjenje incidenta. Jeste li ikada susreli susjeda koji vam je utjerao strah u srce? Nažalost, našao sam se u takvoj nevolji. Osoba odgovorna za ovu nesreću zove se A.S. Nenamjerno je izazvao poplavu u vlastitom stanu, koja je potom zahvatila i moj. Kako bih ublažio bilo kakvu daljnju štetu, odmah sam djelovao zatvarajući ventile za vodu u vlastitom stambenom prostoru.

Nažalost, našao sam se u nezamislivoj situaciji u 21. stoljeću – potpunom nedostatku pristupa vodi u rasponu od osam uzastopnih dana. Unatoč svim naporima da zatražim pomoć od raznih tijela, uključujući lokalnu upravu i policiju, naišao sam na razočaranje jer mi nitko nije mogao ponuditi potrebnu pomoć. Susjed odgovoran za ovu nevolju otišao je na put bez ikakve naznake povratka, ostavljajući nas u mraku o tome kada će ovoj muci doći kraj. Dodatna uvreda na povredu, nepokolebljivo su odbili dati dozvolu radnicima da poprave štetu, ostavljajući me da patim bez vode dulje vrijeme. Unatoč mojoj neumoljivoj potrazi za rješenjem i brojnim pokušajima da doprem do relevantnih organizacija, moja molba za pomoć ostala je bez odgovora. Molim sve koji naiđu na ovog susjeda da ih obavijeste o njihovoj obvezi da isprave štetu koju su prouzročili.