Modna ikona i većini dobro poznata Marijna Mateus, oduvijek je pokušavala svoj privatni život držati podalje od medija, a upravo to je bio okidač za javnost koji je potaknuo još veću intrigu. Kćeri Marijane Mateus jednom su prilikom imale priliku uhvatiti se u objektiv fotoreportera i tada su komentari na društvenim mrežama neprestano nastavljali stizati, te je većina njih bila pozitivna sa odrazom na njihov izgled i karakter. 

U vrijeme kada su Dajana i Anđela bile u ranim godinama, vjerojatno tek na početku osnovne škole, postoje fotografije koje bilježe to razdoblje. Na ovim slikama se vidi i njihov brat Aleksandar, kao i sama Marijana. Unatoč odsutnosti Kostića, vidljivo je da je cijela obitelj složna. U godinama koje su uslijedile, broj takvih slika se smanjivao jer su se potomci stvaratelja i poslovnih ljudi sve više selili u strane internate radi školovanja. Marijana Mateus se nakon odlaska sina i kćeri iz zemlje razvela od Kostića za kojeg se šuškalo da je u vezi s pop zvijezdom Natašom Bekvalac. Marijana je potom radost pronašla u vezi s trenerom Lotarom Mateusom, kojemu je odlučila zadržati svoje prezime. Nažalost, i ovaj brak je naglo raskinuo.

Dizajnerica je istaknula kako joj je odgoj djece na prvom mjestu, a trenutno se ne može obvezati, pogotovo prema nekome tko ne razumije temeljnu potrebu majke da bude prisutna u odgoju svoje djece. Marijana je, čini se, tom prilikom samo spomenula svoju djecu. Svjesno se trudila kloniti se razgovora o njihovim profesionalnim aktivnostima, i što je najvažnije, njihovim osobnim odnosima. Kada su je pitali o svojoj djeci, jasno je rekla da o njima nikada ne govori. Poštujući njihovu želju za privatnošću, priznala je njihovu odluku da se ne stavljaju u središte pozornosti. Danas su djeca Marijane Mateus i Miodraga Kostića postale samostalne osobe koje pokazuju zapažene uspjehe i postignuća.

Diana, njihova najstarija kći, završila je školovanje u cijenjenoj ustanovi “Le Rosey” u Švicarskoj, školi poznatoj po tome što su u nju upisivali plemićke obitelji i ugledne ličnosti. Tijekom boravka tamo susrela se sa svojim partnerom Damirom Ahmetovim. Zajedno su se preselili u London, gdje su se dalje školovali – Diana smjer menadžment, a Damir financije. Godine 2016. sklopili su brak i sada uživaju u skladnom braku, a njezin je partner izabrani nasljednik Rinata Ahmetova, jednog od najutjecajnijih ukrajinskih oligarha. Otac je poklonio potpuno povjerenje sinu Aleksandru, koji se dokazao kao uspješan poslovni čovjek, dok je najmlađa sestra Anđela relativno nepoznata. Rođena na Floridi 1997. godine, trenutno živi u Srbiji, Londonu i Americi. Završila je školovanje na Akademiji dramske umjetnosti.

Za one koji nisu upoznati sa likom i krakterom Marijane Mateus, multitalentiranu osobu su mediji do sada mnogo puta predstavili i slobodno možemo reći da je ostavila značajan utjecaj u svijetu mode. Rođena 1971. godine u Vrbasu, Marijana je ne samo poznata modna kreatorka, već i uspješna poslovna žena i bivši model. Odrastanje u Vrbasu bilo je divno iskustvo, ali već sa nepunih 10 godina imala sam osjećaj da je moj rodni grad samo privremeno odmorište. Isticao sam se od svojih vršnjaka jer sam imao jasan osjećaj za smjer i dobro definirane težnje. Tijekom ljetnih mjeseci nalazio sam utjehu u posjetu selu punom trešanja. U Liparu udaljenom tridesetak kilometara, tu su živjeli moji baka i djed. Njihovo prebivalište bilo je utočište za razna pripitomljena bića, uključujući konje, krave, koze, svinje i kokoši. Ove detalje ova osoba ispričala je u intervjuu za Story.rs.

Od malih nogu njezina je strast prema modi procvjetala, a majka ju je često pratila na modne revije u Beogradu. Prema njezinim riječima, naša bi poštovana tradicija započela nakon što bi me obukla u pomno odabranu odjeću, upotpunjenu punđama, tamnim hlačama i bijelom košuljom. U to vrijeme, Beograd je imao neviđen značaj u mom svijetu, služeći kao epicentar svemira. Ukrcali bismo se na najraniji vlak ujutro i ostali do polaska posljednjeg, uranjajući u hranjenje duhovne suštine grada i okrijepljujući svoje umove. Ovakav osjećaj jednom su prilikom podijelili i mediji.