Jelena Karleuša, istaknuta pevačica na domaćoj muzičkoj sceni, pokazuje neustrašivost i otvorenost u izražavanju svojih stavova. Pored svoje umetničke karijere, Jelena je poznata i po bliskim vezama u porodici, posebno sa svojom majkom Divnom. Divna, koja je preminula 2019. godine, bila je ključna figura u životu Jelene, pružajući joj podršku i ljubav.

Jelena se ponosi svojim porodičnim poreklom, naglašavajući vezu s majkom, a takođe je podelila priče o svojoj prabaki Mariji fon Dajc, koja je bila aristokratskog porekla. Prabaka Marija je ostavila značajan trag u Gracu i bila je poznata po humanitarnom radu i požrtvovanosti tokom ratova, a jedna ulica u tom gradu nosi njeno ime.

Pored aristokratskog nasleđa, Jelena je naglasila svoju ljubav prema konjima, koju je nasledila od prabake. Jelena se bavi jahanjem od svoje sedme godine i često ističe koliko je ta strast važna za nju.

Pevačica se takođe setila i svoje bake Dare, koja je rano preminula, ali je ostavila snažan utisak na Jelenin život. Jelena deli uspomene na svoju bakinu harizmu, kovrdže i lepotu, a primećuje i sličnost između svojih ćerki, Nike i Atine, i svoje bake Dare. Ove priče o porodičnom nasleđu otkrivaju emotivnu i ličnu stranu Jelene Karleuše, naglašavajući značaj porodice u njenom životu. Ova priča o Jeleninoj porodici svedoči o njenom dubokom osećaju ljubavi i povezanosti sa precima, prenoseći ove vrednosti na svoje ćerke i čuvajući uspomenu na svoju majku i druge voljene članove porodice.

Jelena Karleuša