Popularna srpska pevačica Jelena Karleuša,  nadaleko je poznata po svom nadimku Karli. Poznato je da je Jelena rođena u Beogradu, Srbija 17. avgusta 1978. Njena muzička karijera donela joj je ogromnu popularnost u regionu, ali je bila i predmet kontroverzi zbog svojih nastupa i izjava. Njen muzički repertoar uključuje pop, dance i elektronsku muziku, a tokom svoje karijere objavila je brojne albume i singlove. Jelena je svou karijeru izgradila na skandalima koji su je pratili.

 

 

Osim po muzici, poznata je i po svom prepoznatljivom smislu za modu i pojavila se na nekoliko televizijskih projekata. Jelena Karleuša često je privlačila pažnju medija svojim stavovima i komentarima na društvenim mrežama. Pored profesionalnih aktivnosti, ona je posvećena majka dvoje djece i često govori o svojim iskustvima kao roditelja i važnosti porodičnih vrijednosti. Uprkos nedavnom razvodu od supruga Duška i čestim medijskim kontroverzama, Jelena Karleuša, modna ikona, ostaje jedna od najuglednijih i najomiljenijih pevačica na regionalnoj muzičkoj sceni. Jelena je uvek bila iskrena po pitanju odrastanja sa svojom majkom Divnom, ali je i njen odnos sa ocem Draganom bio prilično blizak.

 

 

 

Dragan se ponovo oženio i dobio dva sina, Jelenina polubraća, ali su se retko pojavljivali u medijima. Nakon razvoda, Divna je našla društvo sa Velimirom Mitrovićem Galeom, sa kojim je bila u vezi 17 godina. Uprkos njihovoj razdvojenosti, Divna je održala prijateljski odnos sa bivšim suprugom i isticala činjenicu da Jelena ima polubraću i sestre. Divna je čak priznala da je preuzela odgovornost što nema još jedno dete, jer je Jeleni često bila potrebna dodatna podrška i pažnja kada je odsutna.