Tamara Vučić  prelepa supruga predsednika Srbije i prva dama zemlje, neprestano plijeni pažnju javnosti gde god da dođe. Dugi niz godina o njenom privatnom životu se znalo vrlo malo, sve do nedavno, kada su domaći mediji počeli da otkrivaju više informacija iz njene prošlosti ali i sadašnjosti. I sama Tamara je odlučila da podeli neke aspekte svog ličnog života, na svojim  društvenim mrežama , pa tako je odlučila da dijeli informacije  iz svakodnevnog života otvarajući “Instagram” profil.

 

 

 

Ovaj potez privukao je pažnju medija, što ih je navelo da istraže njene prethodne objave na “Instagramu” i drugim društvenim mrežama. Otkrili su nekoliko fotografija iz vremena kada je Tamara još bila televizijska voditeljka, a već je sticala značajne sljedbenike. Posebno se izdvaja jedna fotografija na kojoj se Tamara vidi kako uživa u društvu koleginice i imenjakinje Tamare Dačević. Njih dvoje su snimljeni za jedan magazin, a kasnije i na naslovnoj strani pod naslovom “Vjerujemo u ljubav”.

 

 

 

Supruga predsednika Srbije je imala veoma uspešnu karijeru, dostojanstveno i profesionalno obavljajući svoje dužnosti. Ubrzo je postala omiljena među gledaocima, zasluživši mnogo simpatija. Uprkos povlačenju sa televizije, vjerovatno je da se povremeno s nostalgijom osvrće na svoj bivši posao. Od kada je napustila medije, nastavila je diplomatsku karijeru i više od deset godina radila u Ministarstvu spoljnih poslova Srbije. Osim toga, uključila se u humanitarni rad, često se pojavljujući na dobrotvornim akcijama. Njeno učešće u ovim poduhvatima steklo je izuzetnu reputaciju, a njeni ljubazni gestovi su česti i dobro poznati.