Bračna zajednica Nemanje Gudelja i Anastasije Ražnatović još nije dočekala ni prvu godišnjicu. Nemanja Gudelj na Instagramu je otvoreno izjavio svoju nepokolebljivu ljubav Anastasiji Ražnatović, a ne Oliverinoj majci. U kolovozu 2023. Nemanja i Anastasija izmijenili su zavjete na vječnu ljubav na malom, intimnom vjenčanju kojem su prisustvovali samo članovi obitelji.

  • Od tada par njeguje svaki zajednički trenutak. U Sevilli se uz nogometaša u čahuru od luksuznih tkanina našla i Cecina kći. Šuška se da njihova burna veza proizlazi iz obiteljskih sukoba, točnije Anastasijinog zategnutog odnosa s Nemanjinom majkom Oliverom i sestrom Vanjom. Demantujući ovu tvrdnju, sestra je prokomentarisala Nemanjinu i Anastasijinu fotografiju. S obzirom na njihovu blisku obiteljsku povezanost, posebice između nogometaša i njegove sestre i brata Dragiše, prioritet mu je bio njegovanje njihovog odnosa.

U iskrenoj objavi na Instagramu, Nemanja Gudelj, profesionalni nogometaš iz Srbije, izrazio je nepokolebljivu ljubav prema svojoj sestri, naglašavajući bezuvjetnu vezu između braće i sestara. Rođen 16. studenog 1991. u Beogradu, Nemanja trenutno igra kao vezni igrač za španjolsku Sevillu i reprezentaciju Srbije. Po uzoru na svog oca Nebojšu Gudelja, koji je imao uspješnu karijeru igrajući za Leotar, Partizan, Leganes i Spartu, Nemanja je razvio strast prema nogometu.

  • Usavršio je svoje vještine u nogometnom klubu NAC Breda prije nego što je 2009. potpisao svoj prvi profesionalni ugovor s timom. Tijekom godina igrao je za AZ Alkmaar, Ajax i proveo neko vrijeme u Kini. Tijekom posudbe u lisabonskom Sportingu, Nemanja je slavio pobjede u portugalskom kupu i Liga kupu 2019. Od 2019. sastavni je dio momčadi Seville, pridonoseći njihovim trijumfima u Europskoj ligi u dva navrata od kolovoza 2023.

Trenutačno živi i radi u Sevilli, Nemanja se nastavlja baviti svojom strašću prema sportu koji je dio njegove obitelji. Nošenje dresa reprezentacije Srbije za Nemanju je tradicija od 2010. godine. Njegovo sudjelovanje na Svjetskom prvenstvu u Kataru 2022. označilo je još jednu prekretnicu u njegovoj karijeri, jer je svoje vještine pokazao uz seniorsku momčad. Rođen 1991. u Beogradu, Nemanja Gudelj potječe iz nogometne obitelji.

  • Njegov otac Nebojša Gudelj, nekadašnji nogometaš Trebinja, karijeru je započeo u Leotaru, a potom je igrao za Partizan, Logroniec, Leganec, Bredu i Spartu iz Rotterdama. Obitelj se zbog Nebojšine karijere preselila u Nizozemsku, a tamo je Nemanja prvi put otkrio strast prema nogometu. Počevši u Bredi, gotovo desetljeće, od 2001. do 2010., proveo je u omladinskom pogonu ovog kluba.

U međuvremenu, njegov mlađi brat, Dragiša, također je rođen u Bredi i odrastao je u istom nogometnom klubu. Dragiša se pridružio Ajaxovoj juniorskoj momčadi i sada igra kao lijevi bek za španjolsku Cordobu od 2022. Unatoč nizozemskom državljanstvu, Dragiša ponosno predstavlja Srbiju od 2013.

  • Rođen u Beogradu 1991. godine, Nemanja Gudelj se tijekom formacije zbog očeve profesije preselio u nizozemski grad Breda. Njegovu strast prema nogometu prenio je od oca, koji je također imao karijeru u sportu. Često viđani zajedno, Gudelj se često viđa u društvu Sanje Vučić, bivše članice glazbene grupe Uragan. Njihove zajedničke slike na društvenim mrežama i nagađanja u tabloidima potaknule su glasine o potencijalnoj ljubavnoj vezi.