Toni Bijelić već je tjednima u centru pažnje. Još od iznenađujuće objave Dragane Mirković da se razvode javnost je zaokupljena, a znatiželja oko bivšeg para ne jenjava. Međutim, možemo li ih doista nazvati “bivšima”? S obzirom na nedavnu reklamu austrijskog poduzetnika, nužno je postaviti ovo pitanje.

  • Putem pravnog zastupnika Toni, točnije Mirko Tabašević, podnio je službeni zahtjev jednoj hrvatskoj internetskoj platformi tražeći ispravak teksta pod naslovom “Djeca su joj najveća podrška: Dragana se oglasila nakon natpisa o aferi Tonija Bijelića i Meline Džinović”. s odgovarajućim podnaslovom, u kojem je detaljno opisano putovanje Tonija Bijelića u Monako gdje se ponovno susreo s Melinom Džinović, ističući činjenicu da su pjevačici Dragani Mirković djeca njena glavna podrška.

Među raznim stavkama navedenim u zahtjevu Tonija Bijelića, može se pronaći i jedna zapažena napomena. U priopćenju se navodi kako iz naslova članka jasno proizlazi da je gospodin Toni Bijelić u ljubavnoj vezi s Melinom Džinović, koja je inače bivša supruga Harisa Džinovića. Nadalje, u podnaslovu teksta gospodin Bijelić je opisan kao “bivši muž” pjevačice Dragane Mirković.

  • Kako stoji u članku, gospodin Bijelić je otputovao u Monako, gdje se trenutno nalazi Melina Džinović, što pojačava ideju da su njih dvoje u ljubavnoj vezi i da borave zajedno u Monaku. Informacije koje su objavljene na portalu su lažne i klevetničke, sadrže uvredljive tvrdnje o Toniju Bijeliću, uključujući navodnu ‘ljubavnu aferu’ s Melinom Džinović te njegov prošli brak s pjevačicom Draganom Mirković.

Valja pojasniti da Toni Bijelić zapravo nije bivši suprug pjevačice Dragane Mirković. Osim toga, nema dokaza koji bi upućivali da je Toni Bijelić u bilo kakvoj izvanbračnoj zajednici s Melinom Džinović niti da je upravo zbog nje otputovao u Monako. Toni Bijelić će, osim ispravljanja i rješavanja lažnih optužbi i kleveta na njegov račun, i drugim Ustavom i zakonima predviđenim pravnim putovima tražiti cjelovitu naknadu štete nanesene njegovom osobnom i profesionalnom ugledu, časti, dostojanstvu i interesima.

  • Brakorazvodna parnica Mirka Tabaševića trenutno je u tijeku, što pokazuje da on još nije bivši suprug. Ipak, postoji mogućnost da Dragana i Toni aktivno rade na izmirenju nesuglasica. Samo će vrijeme pokazati ishod njihovih napora. Bilo bi doista divno kada bi nakon toliko godina provedenih zajedno uspjeli pronaći rješenje i spasiti svoj brak. Dragana Mirković, rođena 18. siječnja 1968. u Požarevcu, a odrasla u Kasidolu, malom mjestu pokraj Požarevca, potječe iz šesteročlane obitelji.

Rano upoznavanje glazbe može zahvaliti djetinjstvu i djedu Dragutinu koji je svirao harmoniku i usadio joj ljubav prema glazbi. Već s nepunih pet godina Dragana je pokazala svoj glazbeni talent naučivši svoju prvu pjesmu Devojka sokolu zulum čila. Nakon što je pokazala svoj neosporni talent na lokalnim natjecanjima, brzo je privukla pozornost profesionalaca u industriji glazbe.

  • Jedna takva tvrtka, Diskos, prepoznala je njezin potencijal i bez gubljenja vremena ponudila joj ugovor za snimanje. U suradnji s Novicom Uroševićem, njezin prvi album objavljen je u travnju 1984. i odmah je postao hit, prodan u impresivnih 160.000 primjeraka.

Svoj televizijski debi krajem te godine tijekom “Novogodišnje folk parade” dijelila je pozornicu s dvanaest najpopularnijih folk pjevača tog doba. Nastavljajući svoj početni uspjeh, Dragana je ponovno surađivala s Novicom Uroševićem na svom drugom studijskom albumu 1985. godine, koji je postigao istu razinu hvaljenja i učvrstio svoju poziciju istaknute osobe u glazbenoj industriji.