Vlado Kalember  je jedan od najpoznatijih pjevača u bivšoj Jugoslaviji. Rođen u Karlovcu 26. travnja 1953. godine, ovaj pojedinac postao je jedan od najpoznatijih jugoslavenskih pjevača, postigavši ​​značajan uspjeh tijekom svoje karijere. U desetljeću 1970-ih započeo je svoje putovanje na području glazbe. Godine 1978. osnovala je grupu “Srebrna krila” koja je vrlo brzo stekla popularnost među ženama Jugoslavije. Šest godina kasnije, 1984., sudjelovali su na Eurosongu gdje su uz Izoldu Barudžiju otpjevali pjesmu “Cao, amore”.

 

 

 

Ova izvedba uspjela je osvojiti srca mnogih gledatelja. Česta je pojava susresti se s brojnim zabludama i predrasudama, a jedna od njih je i percepcija da sam majstor zavođenja. Sama kava s nekim dovoljna je da ljudi to krivo protumače kao romantičnu vezu, što dovodi do mnoštva sličnih zabluda od pukih poznanika. Iako nisam ogorčen, to može biti prilično iscrpljujuće. Tada je jednostavno bilo tako. Bilo je puno dima, ali ne i vatre, ispričao je glazbenik novinarima. Nakon što se vjenčao s poznatom hrvatskom violončelisticom Anom Rucner, postao je otac djeteta. Njegova poznata sposobnost da šarmira druge rezultirala je njegovim govorom na temu zavođenja.

 

 

Vlado Kalember i Ana Rucner u braku su dobili sina Dariana. Unatoč razvodu, bivši partneri zadržali su srdačan odnos, što je bilo neočekivano za sutkinju koja je vodila njihov slučaj. Kako smo se našli u sudnici, napuštena je naša uobičajena praksa sjedenja na suprotnim stranama. Umjesto toga, Ana je sjela pored mene i čak me primila za ruku. Sudac je u čudu upitao je li to izrežirana radnja u svrhu zabave. Razjašnjavajući situaciju, objasnio sam da smo se prethodno dogovorili da ćemo se vjenčati, ali smo se dogovorili i da se rastanemo.