Aleksandra Prijović je svojim prepoznatljivim stilom i savremenim pristupom pevanju osvojila brojne pojedince osvojivši srca obožavalaca širom sveta. Njeno putovanje u muzičkoj industriji je ono koje nebrojeni pjevači ambiciozni žele ponoviti, ali samo rijetki sretnici su u stanju krenuti sličnim putem. Poreklo njene karijere za mnoge je postalo izvor fascinacije, jer je Prijovićeva u početku stekla afirmaciju kroz učešće na veoma kompetitivnom takmičenju “Zvezde Granda”.

Međutim, njena putanja od tada je poprimila neočekivani zaokret, odvodeći je potpuno drugačijim i izvanrednim putem. Trenutno je jedan od najtraženijih izvođača u Srbiji, što svedoči o njenom izuzetnom talentu i uspehu bez premca. Zanimljiv primer njene ogromne popularnosti može se videti na njenom koncertu u prestižnoj Beogradskoj areni, gde su karte rasprodate u rekordnom roku, što je dovelo do dogovora još dva koncerta koja su bila podjednako dobro primljena. Aleksandra Prijović neosporno živi san bezbrojnih pojedinaca koji žele da ostave trag u industriji zabave.

Ipak, usred proslave njenih trijumfa, ima onih koji kritiziraju njenu odluku da se odrekne formalnog obrazovanja u korist nastavljanja pjevačke karijere. Aleksandra je rođena u Somboru, gradu u Hrvatskoj, 22. septembra 1995. godine, ali je detinjstvo provela u Belom Manastiru. Upravo u Belom Manastiru bila je izložena neverovatnim pevačkim talentima svoje bake i majke Borke, koje su prenele na Aleksandru. Čak je iu mladosti pokazivala prirodnu sklonost ka muzici i često se našla na raznim društvenim događajima i okupljanjima.

Sa nepunih 13 godina iznenadila je sve objavljivanjem dve izuzetno popularne pesme, a to su “Majko” i “Boli svaka tovoj reč”. Ove pesme su brzo stekle prepoznatljivost i etablirali Aleksandru kao nadobudni talenat u muzičkoj industriji. U 2015. godini Aleksandra je dostigla nove vrhunce uspeha izdavanjem svog najpoznatijeg hita „Kasno je za nas“.