U novembru 2019. Veljko, sin Svetlane Cece Ražnatović, oženio se Bogdanom Tada Rodić na velikoj ceremoniji koju je pratila cijela Srbija. Bogdanino odlučno prihvaćanje Veljkove prosidbe označilo je početak njihova zajedničkog života.

Tijekom svadbene ceremonije, par se pridržavao običaja, uključujući kupnju mlade i “skidanje” jabuke, što je Veljko izveo besprijekorno. Par je u lipnju 2020. dobio svoje prvo dijete, sina koji je dobio ime Željko po Veljkovom ocu Arkanu koji je preminuo.

Vijest o njihovoj trudnoći s drugim sinom svi su dočekali s velikim oduševljenjem. Samo sedam mjeseci nakon Krstanova rođenja, objavili su vijest da je na putu još jedan sin.

Nakon vjenčanja, Veljko i Bogdana preselili su se na imanje obitelji Rodić u Titel, gdje su stvorili svoje mirno utočište. Njihovi životi sada su posvećeni njihovoj djeci i njihovom domu, koji je doživio značajnu transformaciju otkako je Veljko prvi put stigao da otprati Bogdanu na njihovo vjenčanje.

Prethodno kuća od opeke bez ikakvog ukrasnog pročelja, sada je pretvorena u bijelu vilu okruženu visokim zidovima i netipičnim vratima. Unutar prostranog imanja nalazi se i bazen koji je izgrađen po Veljkovom dolasku na imanje. Uz to, neobična ljetna kućica podignuta je iza glavne građevine, nudeći obitelji mirno utočište tijekom toplijih mjeseci.

Obitelj Rodići može se pohvaliti velikom farmom u neposrednoj blizini svog prebivališta, poznatog u okolici. Veljko, član obitelji, nedavno je otkrio kako se namjerava više posvetiti poljoprivredi u nadolazećim godinama.

Također je izrazio nadu da će jednog dana stvoriti utočište za ugrožene životinjske vrste, što ukazuje na duboku strast za naporima za očuvanje.

Pomoć Bogdanovih roditelja, Danijele i Bogdana, mladom je paru od neprocjenjive važnosti, jer su im stalno na raspolaganju za brigu o unucima i pomoć u svakodnevnim obvezama.

Prema Veljkovim riječima, on i Bogdana su došli do zaključka da Titel pruža ljekovitiju sredinu za njihovu djecu u odnosu na Beograd.

Veljko je izjavio da se nakon realizacije odlučio preseliti u ruralna područja. Priznao je da je Beograd došao do nepovratne točke i da ne želi da njegovo dijete odrasta u takvom okruženju.

Nedavno su Veljko i Bogdana objavili da čekaju sina, svoje treće dijete, i presretni su zbog te vijesti. Ceca je također izrazila svoje oduševljenje, a možemo zaključiti da željno iščekuje priliku da se ponovo nađe u ulozi bake.