Tijekom nedavnog susreta, imao sam zadovoljstvo upoznati nevjerojatno privlačnu ženu koja je slučajno bila desetljeće starija od mene. Povjerila mi se, ispričavši da je prošla kroz razvod i da je neko vrijeme bila bez društva.

Izražavajući svoju želju za iskrenom privrženošću, čeznula je za ljubavlju. Unatoč tome što se bližila četrdesetima, njezin je fizički izgled ostao nevjerojatno zadivljujući, odmah je zaokupio moju pozornost i zapalio duboku zaljubljenost u meni. U nedostatku drugih stanara u mom stanu, uputio sam joj poziv, što je rezultiralo večeri neizbrisivih sjećanja.

Duboki osjećaj zadovoljstva koji sam doživio u njezinoj prisutnosti natjerao me da se pozabavim idejom o braku, zanemarujući bilo kakvu zabrinutost oko njezine dobi, bračnog statusa ili drugih sličnih razloga.

Ujutro se, na moje iznenađenje, brat vratio u pratnji djevojke, a susret njih dvoje u hodniku bio je zaista šokantan. Na moje iznenađenje, otkrio sam da je djevojka mog brata slučajno moja susjeda, a njezina molba za tajnošću snažno je nagovijestila njezin bračni status.

Nakon što je skupila svoje stvari i otišla, djevojka moga brata kasnije me obavijestila da je njezin suprug prilično bogat i da su već kružile glasine o njezinim štedljivim navikama trošenja. Navikao sam se na ovu situaciju… da, muškarac sam, ali je bolno, pogotovo zato što sam u nekom svojstvu razvio osjećaje prema njoj.

 

BONUS TEKST:

No, i po ovom pitanju savjetuje se oprez. Iako je pravilna hidratacija ključna, od iznimne je važnosti kloniti se tople ili vruće vode pohranjene u plastičnim bocama. Ova kombinacija ima potencijal predstavljati značajnu prijetnju vašem blagostanju, kako izvještava Ladbible.com.

Prema stručnjakinji za sigurnost hrane Sari Lawson, ključno je nikada ne konzumirati vodu iz boca koje su bile izložene dugotrajnom suncu ili ostavljene u vrućem okruženju, poput automobila. Povišena temperatura može dovesti do ispuštanja opasnih kemikalija iz plastike u vodu. Kako biste dali prednost svojoj dobrobiti, uvijek provjerite je li voda pravilno ohlađena.

Jedna kemikalija koja predstavlja značajan rizik je bisfenol (BPA), koji je često prisutan u plastičnoj ambalaži za hranu. Kada je izložen vodi, može dovesti do želučanih problema i epizoda nesvjestice. Potencijalnu štetnost ftalata, koji imaju sposobnost remetiti ljudske hormone, ističu i stručnjaci.

Medicinski stručnjaci dodatno naglašavaju vezu između ftalata i problema koji se odnose na mozak, reproduktivni sustav i imunološki sustav. Očuvanje svježine i kvalitete flaširane vode ključno je za očuvanje vašeg zdravlja. Kako bi se to postiglo, savjetuje se čuvanje vode na hladnom mjestu, zaštićenom od izravne sunčeve svjetlosti. Jedna učinkovita metoda je hlađenje vode ili ubacivanje kockica leda, čime se osigurava njezino optimalno stanje.