Pomoću ovog izvanrednog recepta moguće je otpad pretvoriti u izvanredan komad kućnog dekora. Svjedočite golemom nizu mogućnosti koje se mogu proizvesti iz izdržljive prirode ovog plastičnog spremnika. Izvanredna ideja koja ima potencijal uvelike poboljšati svako kućanstvo u kojem se implementira.

Kompilacija inventivnih “uradi sam” ideja otkriva temeljni koncept. Plastična kanta neizostavan je artikl koji nam je potreban. Karton Komad tkanine za ispitivanje. Ljepilo Uže većeg promjera.

 

Pređa kuglice Pogledajte ovaj video na navedenoj poveznici:

https://youtu.be/d4ozjEBVUC4?si=5yilI-40b7F6aPMa.

Pristup:

Kako biste započeli postupak, uklonite gornji dio ispod poklopca spremnika. U našu strategiju uvrštena je upotreba trimera za tepihe. Nanesite sloj ljepila na donju stranu kaputa. Da bismo stvorili kružni oblik, spajamo komade tkanine ljepilom. Naš sljedeći cilj je pažljivo prekriti unutrašnjost kante precizno izrezanim komadom tkanine.

Za pričvršćivanje dužeg dijela tkanine na gornji rub upotrijebite ljepilo. Preokrenite predmet, pričvrstite rubove ljepilom i pričvrstite ga na unutarnje površine posude. Zatim ćemo nastaviti postavljanjem okruglog kartonskog komada na podlogu i omotavanjem odabranom tkaninom.

Pazite da ga čvrsto pričvrstite na donju stranu. Za početak, morat ćemo čvrsto pričvrstiti uže po cijelom obodu pomoću jakog ljepila. Zatim će naš zadatak biti nastaviti s postupkom ispreplitanja pojedinačnih niti pređe kako bismo konstruirali pleteni dizajn. Za prekrivanje užeta potrebno je nanijeti sloj ljepila. Ponovno je potrebna uporaba užeta. S povjerenjem sada možemo čvrsto pričvrstiti ukrasne perle na njihova određena mjesta.

Kad se sve sabere, samo ručke ostaju kao podsjetnik na ono što je nekad bilo. Nakon što ga pričvrstimo sa strane, naš zadatak je gotov. Promatrajući jukstaponirane slike, postaje jasno da postoji jasan kontrast između fotografija “prije” i “poslije”, slažete li se?

BONUS TEKST:

Ispunjen iščekivanjem, nije gubio vrijeme otključavajući kovčeg koji je kupio za samo 90 eura, da bi ga oduševilo otkriće da je osvojio jackpot. Nevjerojatnom srećom čovjek je na aukciji došao do napuštenog lijesa za samo 90 eura. Čim je uspio otvoriti lijes, sinula ga je spoznaja o njegovoj nevjerojatnoj sreći.

Darick je prije toga pokušao otkriti blago kupnjom napuštene prtljage, ali do ovog trenutka nikada nije naletio na nešto iole vrijedno. Konkretni kovčeg koji je bio pod lupom nije bio pregledan, već preveliki komad ručne prtljage. Darick je u svom TikTok videu skrenuo pozornost na djelomično otvoren džep s oštećenim patentnim zatvaračem, što je izazvalo bojazan što bi moglo biti unutra.

Unatoč izražavanju tračka nade da se još nije umiješalo, nastavio je s pregledom. Ovo izvješće prenosi Večernji.hr. Dok je odlazio, zakopao je svoje prednje džepove i dohvatio zbirku raznih predmeta: sredstvo za dezinfekciju ruku, balzam za usne, olovku, šminku i sat. Preplavljen entuzijazmom, povikao je: “Sačekaj trenutak! Ovo je izvanredno!

To je Gucci sat! Iako ne mogu potvrditi njegovu legitimnost, mogućnost da je autentičan bila bi apsolutno nevjerojatna i sigurno bi nadoknadila trošak predmeta . Ispunjen željnim iščekivanjem, nastavio je pregledavati glavni odjeljak i uzviknuo: “Kada sam naletio na Guccijev sat, moje je uzbuđenje poraslo do neviđenih razina.

Sada, otkrijmo skriveni dragulj koji leži unutra!” Dok je otvarao torbu, pogled mu je odmah privukao iPad koji je ležao na površini. “Izvanredno! Iako je lišen zaštitnog pokrova, čini se da je ostao neozlijeđen,” primijetio je, dok je također spominjao, “Usprkos tome, njegovu ćemo funkcionalnost procijeniti kasnije.

U kovčegu je čekao niz blaga. Zadivljujući par čizama s visokom petom, elegantno sušilo za kosu i besprijekorna kolekcija odjeće, svaka još uvijek ukrašena originalnim oznakama. Ali uzbuđenje je doseglo vrhunac kada je otkrio novčanik koji se nalazio na dnu. “Je li ovo stvarno Louis Vuitton?” uzviknuo je, tražeći potvrdu od svojih drugova.

I pobjednički niz nastavio se dok mu je pogled pao na ono što je izgledalo kao autentična Pradina torbica. Izražavajući svoje čuđenje, povikao je: “Prada! Ovo je apsolutno zapanjujuće. Dame i gospodo, molim vašu pomoć u utvrđivanju autentičnosti ovih ekstravagantnih stvari. Ljubazno ostavite komentar i ponudite savjet o metodama koje mogu upotrijebiti za provjeru autentičnosti ovaj Gucci sat, Louis Vuitton novčanik i Prada torbica.