Život Zorice Brunclik nije u svakom trenutku bio bajka. Zorica Brunclik, prominentna glazbena zvijezda naših prostora, trenutno uživa u plodovima svog truda i predanosti u raskošnoj rezidenciji, okružena velikom obitelji punom ljubavi, ali i pozamašnim bogatstvom.

  • Međutim, njezino putovanje do ove točke nije uvijek bilo tako uspješno. Životni put Zorice Brunclik bio je obilježen mukama i nedaćama. Odrastajući u siromaštvu, odmalena se suočavala s brojnim izazovima. Budući da je njezin otac napustio obitelj, njezinoj je majci Zlatiji prepušteno da sama odgaja Zoricu i njezina tri brata. I sada, kao uspješna pjevačica, Zorica se živo prisjeća bolnih trenutaka iz djetinjstva koji su joj natjerali suze na oči.

U tom razdoblju moja je obitelj proživljavala velike teškoće zbog majčinih skromnih primanja. Iako nemam želju prisjećati se tog vremena, to ne podrazumijeva nikakav osjećaj srama. Kao najstarija i jedina žena u kućanstvu, našla sam se okružena i siromaštvom i obiljem. Moji roditelji su se rano rastali, majka je živjela u Smederevu, a otac u Beogradu.

  • Dok sam živjela s ocem, uživala sam u luksuznom životu, odjevena u najfiniju odjeću i prepuštajući se izvrsnoj kuhinji. Međutim, kada je došlo vrijeme da me majka preuzme i vrati kući, gajio sam golemu kiv prema njoj. To je bilo zato što me je vraćala u život bijede. U tom razdoblju Zorica Brunclik suočavala se s brojnim životnim izazovima. Zapravo, otvoreno je izrazila želju da je majka ostavi s ocem kako bi iskusila život u izobilju.

Sa suzama navirućima u očima, živo se prisjeća trenutka kada je majka stigla po nju sa skromnom ponudom najpovoljnijeg grožđa. No, obuzeta sjećanjem na obilno guštanje grožđa u očevoj kući, Zorica je bešćutno odbacila ponuđeno voće. Poznata folk pjevačica priznaje da i nakon svih ovih godina gaji duboku grižnju savjesti zbog svojih postupaka. Isprva nisam mogao razumjeti zašto je zahtijevala moju prisutnost kad je imala drugu djecu.

  • Međutim, tek kasnije sam shvatio prikriveni motiv moga oca da me dovede u svoj dom – želio je nauditi mojoj majci. Svjedočeći njezinim neumornim naporima u ciglani, gdje bih joj donosio jednostavan doručak od kruha i vode, doista sam shvatio opseg njezina rada. Zbog dužeg odsustva djece u očevoj užoj obitelji, njegovi mlađahni roditelji, koji su uporno tražili da ih se ne oslovljava s baka i djed, izrazili su želju da me posvoje. Međutim, moja se majka usprotivila tom prijedlogu.

 

Pjevačica je primijetila: “Čini se da se moja majka ponovno udala samo kako bi potvrdila mom ocu da ne može posjećivati ​​po vlastitom nahođenju. U potrazi za vokalom za svoj bend “Plava zvezda”, braća Karić su se obratili i talentu Zorice, koja se vrlo brzo pridružila njihovim redovima. U roku od nekoliko mjeseci zarađivala je tri puta više od iznosa mjesečnih primanja svoje obitelji, čime je učvrstila svoj status jedne od najistaknutijih glazbenih ikona naše zemlje.

  • Zorica Brunclik, rođena 29. lipnja 1955. u Beogradu, cijenjena je pjevačica diljem bivše Jugoslavije. Odrastajući kao najstarija kći među trojicom braće, njezino je odrastanje obilježeno fascinantnim spletom okolnosti: rani razvod njezinih roditelja doveo je do života na granici između siromaštva u Smederevu i raskoši unutar slovačke obitelji koja živi u Beogradu. Unatoč tim kontrastnim okruženjima, pokazalo se da je Zoričin pravi poziv u svijetu glazbe.