Nakon što je prekinuo nsvoju emotivnu veza sa popularnom pevačicom  Cecom Ražnatović, Bogdan Srejović otkrio je novu ljubav u mlađoj ženi koja je zarobila njegovo srce. Uveliko se spekuliše o njihovoj predstojećoj svadbi, a izvori sugerišu da će se Bogdan i Jovana Ljubisavljević uskoro venčati na tradicionalnoj ceremoniji.

 

 

Smatram da je potrebno pojasniti nakon izjave “Udadoše je za svakoga, svima pristaje”. Iako je to možda istina za neke, ja lično vjerujem da jaka i trajna veza zasnovana na ljubavi prirodno vodi na sljedeći nivo. Sa skoro 28 godina, ne tražim vezu samo da bih gubio vrijeme. Moj krajnji cilj je da postanem supruga i majka, a ako mi sudbina to dozvoli, rado bih napravila taj sljedeći korak. Iako ne mogu detaljno da ulazim u ovu temu, to je logičan napredak jer da nije tako, trenutno ne bih bila sa svojim partnerom. Moram napomenuti da su Bogdanova ljubazna narav i ljubazno držanje odigrali značajnu ulogu u mojoj odluci. Tokom intervjua, Jovana je otkrila da je očarana Bogdanovom nepokolebljivom pažnjom, njegovim empatičnim razumevanjem i neumoljivom tolerancijom.

 

 

 

On je ilustrovao kvalitete idealnog muškarca i Jovana ih je mogla iskusiti iz prve ruke. Iako je fizički izgled nesumnjivo važan, unutrašnja suština osobe je ono što zaista rezonira s nama. Jovana je osećala duboku povezanost sa Bogdanom i njena ljubav prema njemu bila je nepobitna. Bogdan je privukao pažnju javnosti nakon što je započeo vezu sa folk zvezdom Cecom Ražnatović. Dok je Ceca sažeto objasnila razloge prekida njihove romantične veze, napomenula je i da su se sporazumno rastali. „Dogovorili smo se da održavamo blisko prijateljstvo koje će trajati ceo život“, rekla je ona.