Legendarni Dragan Stojković Piksi trenutno ispisuje izuzetnu stranicu u istoriji srpskog fudbala. Postigao je izuzetne rezultate dovodeći reprezentaciju na Evropsko prvenstvo nakon dugih dve i po decenije čekanja. Osim sportskih uspeha, Piksi se takođe može pohvaliti skladnim brakom sa prelepom Snežanom, damom otmenog stila. Decenijama uživaju u ljubavi bez mane, deleći radosti sa svoje troje dece.

Kraj 2023. godine će za čuvenog Piksija biti nezaboravan ne samo zbog briljantnih sportskih postignuća, već i zbog nezaboravnih trenutaka u porodičnom krugu – njegova mezimica Anja Valnete je trudna, čime će nekadašnji fudbaler postati deda petog puta.

Lepa brineta već je majka troje devojčica, Indije Rouz, Kasije Ginze i Aleksije Saskije, koje je dobila u braku sa reli vozačem Hugom Valenteom. Sada, par s radošću najavljuje dolazak četvrte prinove, otkrivši srećnu vest na društvenim mrežama uz prelepe fotografije.

Anja, obučena u glamuroznu plavu haljinu, nije otkrila pol bebe, ali mnogi su tumačili da će stići dečak.

Piksijeve naslednice su uspešno udate i ostvarene u ulozi majki. Mlađa ćerka Anja često je tema domaćih medija, a o njenom venčanju s reli vozačem Hugom Valenteom pisali su kako domaći, tako i svetski mediji. Njihove ceremonije venčanja bile su spektakularne, s glamuroznim proslavama u Francuskoj i Beogradu, o čemu su izveštavali i prestižni mediji, uključujući japanski “Vog”. Venčanica Anje, potpisana od strane modne kuće “Elie Saab”, blistala je na stranicama modnih časopisa.

Anja Valente, inače, privlači pažnju domaće javnosti svojim glamuroznim životom. Sa suprugom i troje dece živi u Londonu, a velelepnu vilu dobila je na poklon od svog oca Piksija.

Dok je mlađa ćerka postala poznata po glamuroznom venčanju i životu u inostranstvu, starija ćerka Andrea održava tajanstvenost o svom privatnom životu. Diplomirala je modni dizajn u Londonu i Parizu, stekla magisterij iz istorije umetnosti u Njujorku, te radi u jednoj modnoj kući. O njenom ljubavnom životu malo se zna, osim da je udata za Metea Yelkencija i imaju ćerku Sijenu.

Piksijev sin Marko godinama živi između Amerike i Britanije, a svojim otacima pruža veliku podršku u poslovnim poduhvatima. Diplomirao je menadžment na prestižnom londonskom fakultetu i ističe se kao ljubitelj putovanja, luksuznih automobila i dobrog vina, čemu svedoče i njegove fotografije na Instagramu.