Zorica je nadaleko poznata kao jedna od najpoznatijih pevačica sa prostora bivše Jugoslavije, a njeno prisustvo na sceni i dalje pleni publiku. Po dolasku pevačice da je upozna, pevačičin um je tokom celog nastupa bio pomućen od brige o tome gde se nalazi njen dečko. Nekada je bilo uobičajeno da gospoda iskoriste priliku na koncertu da zatraže ruku svoje voljene, stvarajući veliki spektakl koji će se zauvijek urezati u dubinu njihovih sjećanja.

Međutim, vremena su se promijenila i postalo je sve češće da žene preuzmu uzde i zaprose svoje važne druge. U ovom konkretnom slučaju, Sandra je gajila želju da zaprosi Branka, ali je u vazduhu lebdio neodoljiv osjećaj neizvjesnosti, ostavljajući je u pitanje hoće li on prihvatiti njenu ponudu ili će joj razbiti nade odbijanjem. Pevačica se publici oglasila o Sandrinom planu, što je izazvalo kolektivni uzdah olakšanja kada se Branko neočekivano pojavio i prihvatio njenu ponudu.Ovaj radosni trenutak dočekan je gromoglasnim aplauzom, simbolizirajući proslavu ljubavi između para.

Srećom, pevačino predviđanje dramatičnog preokreta se pokazalo pogrešnim. Sandra je graciozno kleknula ispred svog dečka, dok joj je srce lupalo, dok je postavljala pitanje koje je promenilo život: “Hoćeš li se udati za mene?” Publika je izbila mahnit aplauzima i klicama dok je Branko nestrpljivo davao svoj odgovor.

U znak sećanja na njihovu duboku naklonost jedno prema drugom, Zorica se popela na binu i zapevala par serenada uz očaravajuću melodiju pesme “Sve je ljubav”. U savršenom skladu, Sandra i Branko su se zagrlili i ljuljali u ritmu, njegujući svaku sekundu ovog magičnog trenutka.