Adelisa Hodžić, supruga poznatog pevača Halida Muslimovića, dugo se zadržavala u senci, posvećujući se porodičnom životu umesto muzičkoj karijeri. Nedavno je, međutim, odlučila da stupi na muzičku scenu, objavljujući svoj prvi javni nastup.Iako se dugi niz godina posvetila porodici, Adelisa nije žalila zbog odluke da se odrekne javne karijere. Ipak, sada smatra da je vreme da se pojavi u svetlu reflektora. Izjavila je za Blic da je svoj život usmerila ka porodici i poslu, a sada, kada su stvari došle na svoje mesto, oseća se spremnom za umetnički izraz.

“Ja sam večeras prvi put kod vas, mogu da kažem da sam ja malo kriva što me nema, više sam se posvetila porodici, poslu, svega je tu bilo. Sada je sve došlo na svoje mesto, pa je red na mene. Porodica je jedna velika žrtva i ne žalim”, izjavila je Adelisa za Blic.Halid Muslimović je bio u centru skandala zbog ljubavne afere sa Sonjom Bašić, koja je podnela tužbu protiv pevača tvrdeći da joj je naneta teška telesna povreda. Sonja je takođe istakla da je Muslimović dužan da joj plati odštetu od 2.500 evra zbog povrede ugleda i časti.

Sonja je u jednom intervjuu za Objektiv otkrila detalje o odnosu sa Halidom i iznela optužbe na račun njegovog lažnog braka i ponašanja prema njoj. Sud je doneo odluku da Muslimović plati odštetu i prema rečima Sonje, izvine joj se javno. Ona je takođe najavila još dva suđenja koja ih očekuju, uključujući odštetu za fizičko zlostavljanje i spor oko imovine.Uprkos ovim izazovima, Halid Muslimović i dalje nije priznao svoju ćerku Enu, koju je dobio sa drugom suprugom Melinom, sve do trenutka kada je rezultat DNK analize to potvrdio nakon 18 godina.