Kada je u pitanju Ljuba Aličić, on je nadaleko poznat kao naš cijenjeni pjevač veteran, posebno poznat po svojim nastupima na svadbama i sličnim veselim prilikama. Sa sjajnom karijerom dugom više od četiri decenije, Ljuba Aličić je uspeo da održi besprekoran ugled, potpuno lišen ikakvih skandala.

Nadalje, on podržava snažne porodične vrijednosti, otvoreno izražavajući svoje duboko divljenje i cijenjenje prema svojoj supruzi u brojnim prilikama u očima javnosti. Nadalje, Ljuba ponosno pokazuje vanvremensku ljepotu svoje supruge, otkrivajući kako je ona graciozno starila tokom godina. Neosporno je da je Željka procvjetala u nevjerovatno zadivljujuću ženu, koja je osvojila sve one koji imaju sreću da je vide. Ljuba i Željka su u srećnom braku nevjerovatnih 35 godina.

Izvanredan aspekt njihove ljubavne priče je to što se Ljuba rado prisjeća kako je Željku prvi put upoznao kada je bila djevojčica od 12 godina. Uprkos značajnoj razlici u godinama, Ljuba je bila očarana svojom iskrenošću i iskrenom prirodom, osobinama koje i dan-danas određuju njen karakter. Trajna ljubav i divljenje između Ljube i Željke svjedoči o snazi ​​njihove veze. Njihov trajni brak sjajan je primjer ljubavi koja izdržava test vremena, dokazujući da prava ljubav ne poznaje granice i može pobijediti svaku prepreku koja im se nađe na putu.

Zajedno, Ljuba i Željka nastavljaju da njeguju i čuvaju svoju ljubav, stvarajući ostavštinu ljubavi i odanosti koja će se zauvijek slaviti. U iskrenoj izjavi svoje nepokolebljive ljubavi i odanosti, Ljuba otvoreno priznaje da nikada ne bi ni pomislio da promeni svoju voljenu ženu. Za njega Željka nije samo ljubav njegovog života već i oličenje savršenstva. Čvrsto vjeruje da je ona najbolji partner kojem se itko može nadati, što je čini najizuzetnijom osobom na cijelom svijetu.