Anđelka Prpić, poznata i vrlo cijenjena glumica, u posljednje je vrijeme postala centar opsežne javnosti i medija. Razlog za ovu povećanu pažnju leži u otkriću da se ponovo našla u drugom stanju života. Anđelka je prije toga prošla kroz razvod od bivšeg supruga Darija Prpića, sa kojim dijeli sina Jakšu. Pobuna je izbila kada se saznalo da je Anđelka stupila u vezu sa Markom Žugićem, koji je slučajno bio najbliži prijatelj njenog bivšeg supruga.

Reakcija javnosti bila je izrazito negativna, što je dovelo do toga da su bombardovani kamenjem i motkama, te suočeni sa široko rasprostranjenom osudom za svoju zajednicu, iako su oboje bili pojedinci sa slobodom da sami biraju partnera. Kružile su razne vesti u kojima se navodi da je Marko prekinuo dugogodišnju vezu sa svojom devojkom, sa kojom je planirao da se oženi, kako bi bio sa Anđelkom. Nezabranjeni kritikama i negativnim reakcijama, par je prkosno nastavio da se zajedno pojavljuje u javnosti, pokazujući svoju neospornu ljubav jedno prema drugom.

Rane faze Zjaendićevog postojanja karakterizirala je skladna veza Jakše i Marka, ostavljajući sve u iščekivanju dolaska novog člana u svoju porodicu. Ova važna vest donela je neizmernu radost Marku, koji je prvi put iskusio uzbudljivo putovanje očinstva, i Jakši, koji je sada imao privilegiju da prihvati ulogu starijeg brata i sestre svojoj preslatkoj sestrici. Roditelji djevojčice napravili su prilično jedinstven izbor kada je u pitanju njeno ime, odlučivši se za ime Čarna.

Anđelka, glumica koja je oživela ovaj lik, govorila je o tome kako je ova uloga imala dubok uticaj na njen lični put, katapultirajući je u carstvo slave i priznanja. U više intervjua govorila je o tome kako je ova prilika poslužila kao ključni trenutak, zauvijek mijenjajući putanju njenog života.