Proteklih nekoliko dana su nas dočekale šokantne vijesti o razvodu nekoliko javnih bračnih parova, a jedan od njih su bili Jelisveta Orašanin i Miloš Teodosić.  Sinoć se u “Štark areni” odigrao iznenađujući prizor za našu javnost jer je talentovana glumica Jelisaveta Orašanin izašla bodriti svog supruga, košarkaša Miloša Teodosića, a usred šuškanja o skorom razvodu, prisustvo Jelisavete Orašanin na utakmici mnoge je zateklo nespremne.

Jelisaveta se u društvu kćeri Petre i sestre Milice pridružila utakmici nekoliko minuta nakon što je počela. Osim toga, Jelisaveta je na svom Instagram nalogu podelila sliku svog supruga na terenu. Nedavno se saznalo da su Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin odlučili da raskinu svoj brak. Međutim, unatoč ovim vijestima, odlučili su ne govoriti javno o situaciji i nastaviti predstavljati ujedinjeni front prema vanjskom svijetu. Zanimljivo je da su često viđani zajedno u javnosti, što je samo potaknulo glasine o krahu njihove veze. Zbog toga je Jelisaveta Orašanin sve ostavila zbunjene na utakmici.

Jučer, na njegov rođendan, Jelisaveta i Miloš uhvaćeni su na fotografiji u automobilu. Prvo je Jelisaveta povela supruga na vožnju na nepoznato mjesto, da bi se kasnije sama vratila kući. Sofija Rajović, Jelisavetina kolegica, danas je javno izrazila izvinjenje. U mojoj nedavnoj komunikaciji s Jelisavetom, izrazio sam svoje isprike što sam je uvukao u ovu priču. Međutim, istina je da za ovu tvrdnju nikada nije bilo temelja, kako u prošlosti tako i u sadašnjosti. Jednostavno se poklopilo da je otkrila moj razvod u isto vrijeme kada su o njima kružile glasine. Taj podatak Rajović je otkrio za “Republiku” i dodao:

Situacija s njima mi je potpuna misterija. Povjerila mi se govoreći: Sve nas uvlače u ovo. Ne mogu sa sigurnošću reći ni hoće li se razvesti. Dok Jelisavetu jako cijenim kao kolegicu, u njen privatni život nemam apsolutno nikakav uvid. I to je sasvim u redu, želim to tri puta naglasiti – zaključila je Sofija.

Da vas podsjetimo, Sofija je ranije demantovala bilo kakvu vezu s Teodosićem.

Ideja da smo ikada bili u vezi služi kao glavni primjer kako pojedinci mogu manipulirati narativima kako bi odgovarali vlastitim planovima, a sve bez uplitanja ili ispitivanja središnjih figura. Smatram da je nužno da ovu priču dovedemo do kraja, makar samo radi poštovanja privatnosti i dostojanstva i Jelisavete i Rajovića, jer je Rajović odlučno savjetovao protiv Storyjevih tvrdnji.


Sofija Rajović je popularna srpska glumica, voditeljica i model, rođena 1987. godine u Beogradu.

Odrastajući, Sofia je doživjela djetinjstvo koje je izgledalo kao kao iz filma. Majka, baka i djed bili su joj oslonac. Dok je njezin otac vodio privatnu kliniku u Metropolu i nadao se da će ona krenuti njegovim stopama, Sofia je bila nestašno dijete koje je više voljelo društvo dječaka. Završila je Osnovnu školu “Drinka Pavlović”, au srednjoj školi smjer turizam. Naposljetku se upisuje na prestižnu Akademiju dramske umjetnosti BK, gdje studira pod vodstvom Nebojše Dugalića. Iako je stigla do druge godine, Sofia je donijela tešku odluku o ispisu, zbog čega i danas žali. 2014. njezina je privatnost narušena kada su njezine intimne fotografije objavljene na pornografskoj stranici.

Shrvana od srama, Sofija je na sedam mjeseci pobjegla iz Srbije. Nažalost, njezine gole slike i dan danas kruže internetom. Tijekom petogodišnje veze s pjevačem Dadom Glišićem, neke od njegovih najljepših pjesama, poput “Sto bespuća” i “Dišem, ali nisam živ”, inspirirane su njihovom ljubavlju.

Različite sportaše, među kojima košarkaša Miloša Teodosića, odbojkaša Aleksandra Atanasijevića, nogometaša Vladimira Volkova i Veljka Ražnatovića, mediji su povezivali s njom, no ona je te tvrdnje oštro demantirala. Sofiju po svojoj fizičkoj ljepoti često uspoređuju s poznatom glumicom Angelinom Jolie. Dok kruže glasine da se podvrgava estetskim zahvatima na nosu, usnama i grudima, potvrdila je da ima silikonske implantate u grudima.

Zapažen incident dogodio se tijekom natjecanja “Audicija”, gdje je lapsus žirija izazvao skandal. Postavili su pitanje trebaju li se s natjecateljem upustiti u seksualne odnose ili ga pustiti. Publika je odgovorila smijehom, a voditeljica je vješto ublažila neugodnu situaciju. Zanimljivo, Sofia smatra da joj je njezin seksipil više smetao nego pomogao u životu. U budućnosti želi nastaviti glazbenu karijeru uz glumačke napore.