Anica Lazić, prepoznatljiva kao partnerka glumca Lazara Ristovskog, koji je mlađi od nje čak 39 godina, danas proslavlja poseban događaj!Najveća radost! Anica Lazić podelila srećne vesti, prva čestitala majka, a Lazar...

Nakon što su Lazar i Anica zajedno obeležili 71. rođendan Ristovskog 26. oktobra, uz emotivnu poruku Anice, danas je u fokusu njen divan rođendan. Prva čestitka stigla je od ponosne majke Ankice, koja je u komentaru ispisala: “Volim te, milo moje.”

Iako je Anica već na prelep način čestitala Ristovskom rođendan, javna čestitka glumca izostala je, ali smo uvereni da Anicu čeka poseban poklon od partnera koji preferira sačuvati privatnost.

Za ovu izuzetnu priliku, Anica Lazić je odlučila obući svetlucavu haljinu koja savršeno pristaje uz njenu elegantnu figuru.

Podsećamo, Anica Lazić i Lazar Ristovski suočili su se s oštrim osudama javnosti kada su potvrdili svoju emotivnu vezu, pri čemu je razlika u godinama bila predmet kritika. Lazar ima 71 godinu, dok Anica uskoro slavi svoj 32. rođendan. Iako par nije reagovao na brojne kritike, Anica je nedavno odlučila stati na put zlonamernim komentarima i podelila je niz privatnih poruka koje je primila putem društvenih mreža. Ove poruke osvetljavaju drugu stranu priče, ukazujući na to da ljubav očigledno ne poznaje godine.Anica je nedavno odlučila stati na kraj zlonamernim komentarima i podelila je nekoliko poruka koje je dobila preko društvenih mreža. Ove poruke osvetljavaju drugu stranu priče, otkrivajući da ljubav, čini se, nema granice u godinama.