Pevačica Aleksandra Prijović odlučila je da napravi malu pauzu nakon niza koncerata i nastupa koje je imala krajem 2023. godine.Porodica trenutno uživa u zimskim danima na Kopaoniku, gde je Aleksandra prvo podelila delić zimske idile i pogled iz tople i udobne kuće. Nakon toga, i njena svekrva Zorica Nakić odlučila je da podeli neodoljive trenutke provedene s porodicom. Majka Filipa Živojinovića uživala je sa unukom Aleksandrom u zimskim sportovima.

Zorica je ponosno pokazala kako je mali Aki već vešt u skijanju, a njihove predivne porodične trenutke možete pogledati na slikama koje su deo ovog teksta.Podsetimo, nedavno je Aleksandra Prijović otkrila kako ju je Filip Živojinović zaprosio u Majamiju.

“Da, sedeli smo na plaži i tamo me je i verio. Toliko volim taj grad, možda zato što smo tamo proveli te prve zajedničke trenutke. Kad smo krenuli da se zabavljamo, ja sam otišla i to mi je ostalo u sećanju. Uvek kada idemo, setim se toga koliko je bilo lepo, jer naravno, danas je lepo, ali taj prvi put kada smo se upoznali, kada smo počeli da se zabavljamo, ljudi se najviše sećaju tih trenutaka”, rekla je Aleksandra.

Na pitanje da li se nećkala kada ju je Filip zaprosio, odgovorila je: “Nisam se nećkala. Bila sam šokirana, nisam očekivala. Mada mi je bilo sumnjivo, rekla sam, ‘Ma nema šanse, sada će baš…’ Bili smo na plaži, sedeli smo na peškiru. Bilo je veoma lepo, veoma emotivno, pili smo koktele, zvali smo porodicu, i svi su plakali, naravno. Kao što obično radimo, svi plačemo”, rekla je Aleksandra u jednoj emisiji.Naslednik Aleksandre Prijović