Mariji Šerifović majčinstvo pričinjava veliku radost, jer je rekla da je njen život dobio sasvim novu svrhu. Od tada se u potpunosti posvetila svojoj bebi, čak je i preskočila razne javne angažmane. Nedavno je Marija oduševila svoje pratitelje podijelivši na Instagramu dirljiv video na kojem je njezin sin, a koji je izazvao salvu komentara i reakcija.

Pjevačica je snimila sebe kako pleše sa sinom dok u pozadini svira pjesma “I Want to Know What Love Is”. Dijete je bilo čvrsto pričvršćeno u nosiljci, što je izazvalo mnoštvo komentara i prijedloga. Kao odgovor na zabrinutost svojih pratitelja, Marija se odlučila osvrnuti na razne sugestije i savjete koje je dobila. Jedna od ponavljajućih tema bila je potencijalna šteta za bebinu kralježnicu uzrokovanu određenim metodama nošenja. Još jedan prijedlog bio je da se smanji glasnoća glazbe jer se smatrala preglasnom za bebu.

Dodatno, bilo je kritika prema klokanicama koje nisu pružale odgovarajuću potporu za kukove i noge djeteta. Iako je Marija cijenila podršku za nošenje svoje bebe, priznala je potrebu za ergonomski ispravnim držanjem. Naime, spomenula je važnost “w položaja” za bebine nožice te je rekla da dosadašnja nosiljka, babybjorn, možda i nije najbolje rješenje.

“Svi ste doista nevjerojatni. Dopustite mi da objasnim, jer se trenutno osjećam pomalo tjeskobno! BabyBjorn Mini dizajniran je za dojenčad od 0 do 12 mjeseci, težine između 3 i 11 kg. Osim toga, moraju imati najmanje 53cm visine. Hvala na savjetu,iako moram priznati da trenutno nemam strpljenja za to. Što se tiče glazbe,svog sina od rođenja upoznajem sa čarima prekrasnih melodija i to je jedina stvar koja mu pomaže da mirno spava. Budite sigurni, pratimo i razinu decibela. Da rezimiramo, samo tako nastavite. Zapravo – zaboravite na to! Što se tiče svega ostalog, ljubav je univerzalni jezik”, rekla je Marija.