Za ljubavni život Dušana Vlahovića raste interesovanje, posebno kada je ušao u romantičnu vezu sa Karolinom Stramare, bivšom mis Italije koju često porede sa poznatom holivudskom glumicom Megan Foks. Ipak, čini se da je naš sportista odlučio da se distancira od ovakvih poređenja. Prema pisanju medija, Vlahović je odluku o prekidu veze sa Karolinom donio zbog velike pažnje javnosti.

Navodi se da je sportista bio nezadovoljan preteranim nadzorom i odlučio da raskine partnerstvo. Njihovo prijateljstvo postepeno je preraslo u strastvenu romansu, ali je njihova mladalačka i bezbrižna priroda na kraju dovela do propasti njihove veze. Uprkos činjenici da su njihovi roditelji bili samo cimeri, ove dvije osobe uspjele su uspostaviti duboku i značajnu vezu, što je na kraju dovelo do intimne romantične veze koja je službeno procvjetala prije pet godina.

Međutim, uprkos odluci da prekinu svoju romantičnu vezu, oni su nekim čudom uspeli da očuvaju čvrsto prijateljstvo i nastavili su da ulažu značajnu količinu vremena u jedno drugo društvo. U hrabrom nastojanju da ponovo zapale svoj romantični plamen, pokušali su da pomire svoju vezu prošle godine, ali nažalost, njihov poduhvat se pokazao uzaludan. Uz složenost njihove situacije, Dušan je doneo životnu odluku da se preseli u Italiju, što je rezultiralo nesrećnim gubitkom komunikacije između njih.

Uprkos činjenici da su prekinuli svaku komunikaciju na raznim platformama društvenih medija, neočekivani preokret sudbine ponovo ih je spojio i ove godine u živopisnom i suncem okupanom raju Ibize, prema vrlo pouzdanom izvoru. Nakon perioda prijeko potrebnog opuštanja na živopisnom ostrvu Mikonos koji oduzima dah, Dušan i njegova pratnja krenuli su na putovanje do sljedeće destinacije na svom putu – živahne i pulsirajuće Ibize.