Snežana Đurišić ponosna je na svoju kćerku Maju Gvozdenović, koja živi i radi u Americi, zbog čega povremeno na svom Instagram profilu podijeli njihovu zajedničku fotografiju. Malo je poznato da Maja ne samo da posjeduje ljepotu, već je naslijedila i mamin dar za pjevanje.

  • Maja, koja je neizmjerni glazbeni talent naslijedila i od pokojnog oca Slobodana Gvozdenovića i od majke, ističe se među rijetkima koji potječu iz glazbene loze, ali nisu odlučili nastaviti glazbenu karijeru tako što su se uhvatili mikrofona i slijedili roditelje ‘koraci. Svjedočeći brojnim odricanjima koja iziskuje pjevačka karijera, odlučila je glazbom se baviti isključivo iz hobija. Kći Snežane Đurišić, koja izgledom i osobnošću nevjerojatno podsjeća na majku, uspješno je završila školovanje na dva fakulteta prije nego što se udala i preselila u Ameriku, gdje trenutno živi sa suprugom i djecom.

Snežana je u javnom prostoru svoju pažnju usmjerila na kćerkicu koja upravo slavi rođendan. Snežana je Maju za njegov rođendan napisala srdačnu poruku u kojoj mu je izrazila ljubav i želje za zdravlje i sreću. Naglasila je svoju ljubav i privrženost, pozivajući ga da ostane živ i dobrog zdravlja za nju. Ginekolog je netko koga ona jako cijeni i cijeni u svom životu. Snežana Đurišić i Vanja Milošević svjedoče o ideji da ljubav nadilazi godine i prolaznost, pokazujući da se srodne duše mogu neočekivano pronaći.

  • Njihovi su se putevi prvi put ukrstili prije više od dva desetljeća, puno prije nego što su prije sedam godina ušli u romantičnu vezu, susret koji se tada činio nezamislivim. U nedavnom intervjuu za domaće medije, Snežana je ispričala detalje njihovog prvog susreta i kako se on odvijao.

– Nikad u glavi nisam imao jasnu sliku s kakvom bih osobom želio provesti ostatak života. Kad sam upoznala Vanju i kad smo počeli razgovarati, on nije imao pojma da sam udovica. Poznavao je, naravno, mog pokojnog muža i jednako ga je iznenadila njegova smrt. Postojalo je samo nešto… veza koja se stvorila među nama. Jednostavno se osjeti – rekla je Snežana, priznajući da zbog godina osjeća nelagodu.

  • U toj određenoj fazi mog života nije se teško zamisliti u takvoj situaciji. Sigurno sam drugima izgledao zabavan, ali ja sam u tome nalazio veliko zadovoljstvo. Bila sam duboko zaljubljena, otkrila je pjevačica dok je prepričavala kako je njihova ljubav s Vanjom procvjetala. Prijateljstvo, kako kaže pjevačica u emisiji Exkluziv night, zahtijeva sjesti s nekim, istinski ga vidjeti i čuti, a zatim utvrditi može li se stvoriti veza.

To vrijedi čak i kada se traži privremena ili dugoročna partnerica, kako je pjevačičina majka pronicljivo izjavila: “Ona je žena na duže vrijeme.” Pjevačica je spomenula i perspektivu mlađih generacija, jer njezin unuk smatra da je istomišljenje bitno. Snežana Đurišić, rođena 1959. u Gornjem Milanovcu, imala je djetinjstvo ispunjeno muzikalnošću. Izniman talent prepoznali su njen otac i profesor u glazbenoj školi u Kraljevu. Kao solista često je nastupala sa školskim horom, a prvi javni nastup imala je u Domu društvenih organizacija u Kraljevu.