Aleksandra Jeličić, supruga poznatog frontmena “Lexington” benda, Bojana Vaskovića, nije samo prelepa brineta koja osvaja svojim izgledom, već je i izuzetno obrazovana žena sa zavidnim znanjem. Diplomirala je na Medicinskom fakultetu i trenutno se specijalizuje iz oblasti ginekologije i akušerstva.

Osim svoje lepote i obrazovanja, Aleksandra se ističe i svojom jednostavnošću na Instagramu, gde deli svoje svakodnevne trenutke s pratiocima. Njen broj pratilaca neprestano raste zbog autentičnosti kojom pristupa objavama i prikazivanju života u najlepšim i najtežim trenucima. Takođe, njen besprekoran stil čini je modnom inspiracijom za mnoge dame.

Ljubav između Aleksandre i Bojana započela je 2012. godine, nakon što su se upoznali dok je Aleksandra još bila studentkinja, a Bojan sve popularniji pevač. Nakon nekoliko izlazaka, započeli su vezu, a potom i život zajedno. Bojan ju je zaprosio na odmoru na Tajlandu, a venčali su se 12. jula 2015. godine.

Njih dvoje su roditelji troje dece. Međutim, krajem prošle godine suočili su se s dramatičnim trenucima kada je otkriveno da njihovo treće dete ima urođenu srčanu manu koja će zahtevati hiruršku intervenciju odmah po rođenju. Iako je bilo teško suočiti se s tim, odlučili su da daju šansu životu.

Aleksandra je pokazala izuzetnu hrabrost i požrtvovanost tokom celog perioda. Bojan je javno istakao njen podvig i hrabrost, ističući da je ona izvojevala najveću životnu pobedu.

Njihov odnos je ispunjen ljubavlju, tolerancijom i kompromisima. Iako se ponekad svađaju oko sitnica, ljubav koju osećaju jedno prema drugom prevazilazi sve prepreke. Njihov odnos i brak inspiracija su mnogima, a ljudi ih dive i cene zbog topline i ljubavi koju osećaju jedno prema drugom.