Sanela Dajana Dženkins, poznata ličnost u svetu rijaliti televizije kao glumica popularnog američkog šoua “Prave domaćice”, nedavno je doživela radost da na svet dočeka svoje četvrto dete. Uzbudljivu vijest podijelila je i sama Sanela sa svojim ogromnim brojem pratilaca na platformi društvenih mreža Instagram. Sa velikim ponosom i ljubavlju, predstavila je najnoviji dodatak svojoj porodici, preslatku Elodie Mae Book.

Dragocjena malena je na ovaj svijet došla na nezaboravni datum 8. avgusta 2023. godine, dok je Sanela podijelila iskrene fotografije iz bolnice u znak sjećanja na radosnu priliku. Elodie se sada pridružuje svojoj ljubaznoj porodici, koja uključuje njenu stariju sestru Elijanu i njenog odanog oca, Ashera Sanela. Sanelin put do majčinstva bio je izuzetan, jer je ranije imala brak sa Rodžerom Dženkinsom, sa kojim deli sina po imenu Inis i ćerku po imenu Eneju. Međutim, život se odvija na svoj način, a Sanelin put ju je odveo do Ashera, koji je postao sastavni dio njihove prelijepe porodice.

Sanelina životna priča svjedoči o otpornosti i snazi. Rođena u Sarajevu, Bosna i Hercegovina, morala je izdržati teškoće i izazove koje je donio rat. U potrazi za boljom budućnošću, hrabro je pobjegla iz svog doma i našla se nakratko u Splitu da bi se na kraju nastanila u Londonu. Odlučna da nastavi školovanje, krenula je na studij ekonomije i informatike na univerzitetu.

U to vrijeme sudbina se umiješala i spojila Sanelu i Rodžera. Uprkos značajnoj razlici u godinama, njihova ljubav je cvetala, što je rezultiralo brakom koji je doneo dvoje dragocene dece. Sve u svemu, život Sanele Diane Jenkins je zadivljujuća priča o trijumfu nad nedaćama, ljubavi i snazi ​​porodičnih veza. Njeno nedavno dodavanje u porodicu, mala Elodie Mae Book, simbol je nade i novih početaka.