Zbog jednog pitanja voditeljke Slađa Alegro ostala je preplavljena emocijama i suzama, što je dovelo do iznenadnog sloma tijekom emisije. Slađa se u jednom trenutku emotivno pred kamerama prisjetila značajne osobne tragedije. Ponukana ovakvim pokazivanjem ranjivosti, voditeljica se raspitala ima li Slađinih praznina u životu, a njezin odgovor duboko je odjeknuo kod brojnih pojedinaca.

  • Gostujući u emisiji “Grand magazin” Slađa je izrazila duboku čežnju za ocem, ističući kako svaki dan donosi sve veće poteškoće, kako emocionalne tako i psihičke. Priznala je nemogućnost materijalnog popunjavanja praznine, naglašavajući oštar kontrast između imati nekoga u svom životu i nemati ga. – Emocije su u meni uzburkane i čini se da još nisam do kraja procijenio njegov odlazak.

Jedino mi je žao što nije imao priliku upoznati svoju unuku. Vrijedi spomenuti da je Slađa Alegro ponosna majka kćerkice Mile, a svoju neizmjernu radost majčinstvom otvoreno izražava. Pjevačica je ranije s nama podijelila da je njihovo dijete nedavno krenulo u vrtić i da doživljava veliku radost. Dok majka možda ne dijeli istu razinu sreće, dijete je zadovoljno. Suprug pjevačice možda smatra da je pjevačičina reakcija suluda, ali pjevačica smatra da je to uobičajen odgovor među majkama.

  • Pjevačica smatra da je važno da dijete bude u grupnom okruženju, okruženo drugom djecom, kako bi razvilo socijalne vještine i osjećalo pripadnost među vršnjacima. Slađa Alegro, poznata srpska pop-folk pjevačica, podijelila je svoje mišljenje o odrastanju svoje kćeri. Iako njezina kći sada ima četiri godine i bilo je vrijeme da donese odluku, Slađa je priznala da je to odgađala. Ideja o vrtiću, a nakon toga osnovnoj školi i srednjoj školi, rastužuje je jer želi da njezino dijete uživa u djetinjstvu bez ikakvih obaveza.

Slađa Vujičić, poznata i kao Slađa Alegro, rođena je 29. juna 1979. godine u Obrenovcu, gde i danas živi. Prvo priznanje stekla je 1999. godine kada je nastupila s grupom Frenki. Dvije godine kasnije s kolegama s folklorne scene osniva bend Alegro. U početku su svirali obrade po klubovima diljem Srbije, no popularnost im je porasla nakon izdavanja prvog albuma. Neke od njihovih najpoznatijih pjesama su “Živim za to”, “Imendan” i “Pusti život”. Slađa se 2016. godine odlučila za solo karijeru i objavila je pjesmu “Jelen”, a potom i “Afrika” koja je vrlo brzo osvojila publiku.

  • Slađa je u sretnom braku sa Zoranom Fočakom, a kćerkicu Milu dobili su u junu 2018. godine. Rođena 1979. godine u Obrenovcu, Slađa Vujičić imala je blisku vezu s bakom i djedom jer su joj roditelji često bili okupirani poslom. Odrastajući uz svoju petipolgodišnju sestru Sandru, njeguje uspomene na vesele i neosuđujuće baku i djeda. Slađinu baku ponekad je čak preuzela uloga otpratiti je u školu. Sa strašću prema štrikanju i heklanju, njezina je baka vješto izradila haljine i džempere za Slađu i Sandru.

Slađa za sebe kaže da je smirena i odgovorna djevojka koja se uvijek povjeravala roditeljima i rado slušala priče. S druge strane, Sandra, njezina sestra, bila je suzdržanija, ali je uvijek ostala vjerna svojoj ženstvenoj prirodi. Tijekom ljetnih praznika Slađa, Sandra i baka i djed povlačili bi se na selo u okolicu Lajkovca, gdje im je djed imao kuću. Dok je Slađa uživala u seoskoj idili i igri s braćom i sestrama, Sandra je često ispoljavala nezainteresiranost za odlazak na selo i povremeno bi zbog toga pustila suze. Vrijedi napomenuti kako Slađa potječe iz glazbeno nastrojene obitelji.

  • U carstvu glazbe baka i mama pronašle su svoj glas u zboru, dok je tata svoj talent pokazao kroz harmoniku. Međutim, tatine težnje da dublje zađe u glazbeno područje napuštene su zbog zahtjeva njegove supruge. Tijekom prvih godina vrtića i osnovne škole, Slađa je sklopila prijateljstva koja su izdržala test vremena i koja je vesele i dan danas. To je za nju izvor velikog ponosa. Slađa je uspešno završila osnovnu i srednju školu u Obrenovcu, gde je bila veoma uspešna učenica.