I dnaas uza vas imamo jednu jako zanimljivu i neverovatnu priču , a koja će zasigurno da privuče vašu pažnju , Naime , sa nama je sve podelio jedan fotograf koji nam dolazi iz Srajeva , te koji se zove Eldar Nurković , a inače on je bio jako besan na svoje roditelje , a koji su od njega celi žđivot krili da ima sestru. Naime , on je za nju saznao tek 25 godina šposle , a ona je inače Srpkinja.

Dakle , njegov otac je ovu tajnu krio čitav ćivot , a malo je falilo da je odnese sa sobom u gro b , te su ih različite vere umalo koštale porodice . Naime , pre 25 godina je na njegova vrata pokucala žena koja je u rukama držala malu devojčicu , a ond aje izgovorila jednu rečenicu zbog koje su se u tom trenutku životi svih prisutnih okrenuli naopačke, a rekla je sljedeću rečenicu: “Dobar dan, gospođo. Ništa mi ne treba od vas, samo želim vašem mužu da kažem da ima još jedno dete”.

Tako je ptošlo četrdeset godina od njihovog poslednjeg susreta ,a kad aje Eldarov otac bio na samrti on je odlučio da prizna supruzi da devojčica nije bila greška , te da njjihov sin Eldar ima rođenu sestru. Svoju priču Eldar je započeo: “Otac mi je bio profesor Ekonomskog fakultetu u Beogradu, a mama je doktorka. Tata je u tridesetim godinama saznao da ima r ak, lečio se gde god je mogao u bivšoj SFRJ, pokušavao i u inostranstvu. Moja mama je uvek putovala s njim zbog lečenja, tako da su me uglavnom odgajali baka i deka”, rekao je on na samom početku. Ostatak ovde. 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here