Ivan Ivanović već dugi niz godina zauzima istaknutu poziciju u medijskoj industriji, osvajajući i gledaoce i čitaoce svojim oštroumnim i lukavim držanjem. Njegov jedinstveni i neodoljivi šarm privukao mu je brojne sljedbenike vjernih obožavatelja koje privlači njegov osebujan i pametan pristup. Svojim višestrukim talentima i zadivljujućim prisustvom, Staša je osvojila i medije i svoje fanove.

Nakon objavljivanja muzičkog spota za hit Relje Popovića “Hladno leto” na popularnoj onlajn platformi “Youtube”, platforme društvenih mreža i onlajn zajednice su buknule od uzbuđenja, pokazujući svoje ogromno divljenje prema izuzetnom talentu umetnika i zadivljujućoj lepoti. Zagonetna figura predstavljena u dugo očekivanom muzičkom spotu postala je predmet intriga i fascinacije među gledaocima iz svih sfera života. Dok je kamera vešto zumirala na primamljivom licu, svima je postalo potpuno jasno da je harizmatični reper pao na čari ne koga drugog do Staše, ćerke proslavljenog televizijskog ličnosti Ivana Ivanovića.

Međutim, važno je napomenuti da je čitav nastup fokusiran isključivo na glumu i da je svaka scena pažljivo isplanirana i postavljena kako bi se efektno promovirao sam muzički naslov. Mlada balerina je svojim izuzetnim talentom besprijekorno prenijela neizmjernu količinu strasti i emocija, plijenivši pažnju publike. Njene izuzetne plesačke vještine učinile su je savršenom partnericom za Relju, što je rezultiralo očaravajućom predstavom koja je dobila ogromnu podršku i beskrajna priznanja na raznim online platformama.

Nekoliko uzastopnih dana bila je u centru pažnje, a brojni ljudi hvalili su njen izvanredan rad. Pored toga, na njenom profilu osvanula je serija zadivljujućih fotografija koje pokazuju njen neverovatan talenat, koje su brzo prikupile značajan broj lajkova i ostavile sve da željno iščekuju kakvi budući projekti očekuju talentovanu mladu Stašu.