Zadruga, rijaliti program, stekao je ogromnu popularnost kao najgledanija emisija te vrste. Nedavno završena šesta sezona ove dirljive serije ostavila je neizbrisiv trag kako na gledaoce tako i na same takmičare. Njeno srce sada pripada Aniti Stanojlović, koja se smatra jednom od najatraktivnijih takmičarki ove sezone.

Intenzitet njihove veze eskalirao je do neviđenih nivoa, o čemu svjedoče razni video snimci koji su se pojavili na platformama društvenih mreža, služeći kao nepobitni dokaz njihove duboke naklonosti jedno prema drugom. Matora se izdvajala među svojim vršnjakinjama po tome što je bez izvinjenja priznala svoju privlačnost prema ženama i po svojoj otvorenosti po pitanju svojih istopolnih preferencija. Ovaj aspekt njenog identiteta bio je istaknut u epizodi prethodne sezone, u kojoj se upuštala u intimne susrete sa kolegama učesnicima dok je bila skrivena ispod pokrivača u sobi za izolaciju.

Matora je, s preplavljenom ljubavlju u srcu, izrazio svoju duboku naklonost prema Aniti kroz lijepo izrađenu prosidbu popraćenu romantičnim tekstovima. Dok je nježno stavljao svjetlucavi tučak na njenu drhtavu ruku, Anitino iščekivanje dostiglo je vrhunac, a oči su joj navrle suzama čiste radosnice. Preplavljeni ogromnom ljubavlju i srećom koja ih je obavila, par se graciozno zagrlio i upustio se u iskren ples, fizički predstavljajući njihovo nezadrživo blaženstvo.

Cijela publika, dirnuta očaravajućim prikazom ljubavi, izbila je gromoglasnim aplauzom, obasuvši par iskrenim čestitkama. U želji da podijeli njihovu radost sa svijetom, Matora se oglasila na Instagramu, gdje je objavila dirljivu fotografiju na kojoj je zabilježila nježni trenutak njihovog čvrstog zagrljaja. Anita, želeći da ovekoveči svoju nepokolebljivu posvećenost, napisala je reči “Zauvek da”, snažnu izjavu svoje ljubavi i odanosti.