Krug prijatelja Cece Ražnatović doživio je gubitak njene podrške. Pjevačica Ceca Ražnatović tijekom svoje karijere gajila je dugogodišnja prijateljstva, neka i desetljeća, s raznolikom grupom pojedinaca koji su joj postali poput obitelji. Cecin krug prijatelja je širok i uključuje glumce, političare, glazbenike i poslovne ljude. Ovi cijenjeni pratitelji uvijek su srdačno primljeni na Cecinim radosnim prigodama, kao što su njezine vlastite proslave, rođendani, pa čak i posebni događaji njezine djece.

 

  • Tijekom svog života gajila je nekoliko prijateljstava koja traju od njezinih najranijih dana, a jedan od zapaženih primjera je njezina bliska veza s poznatom pjevačicom Viki Miljković, kojoj je čak imala čast biti kuma na njezinom vjenčanju. Društveni krug Cece Ražnatović proteže se na brojne druge pjevače, s kojima ima nevjerojatno prisan odnos, uključujući Snežanu Đurišić, Sanju Đorđević, Slađu Alegro, Maju Berović, Miroslava Ilića, Acu Pejovića, Olivera Mandića, Željka Joksimovića i Harisa. Džinović. Cecu uporno hvale svi njeni poznanici, koji je opisuju kao nepokolebljivog i odanog suputnika. Oni otvoreno priznaju pomoć koju im je Ražnatović pružio kako u njihovim osobnim životima tako iu profesionalnim nastojanjima.

Ceca Ražnatović je, kažu njeni prijatelji, uvijek bila pouzdan oslonac. Putevi su nam se prvi put ukrstili kada me Ceca pozvala da nastupim na jednom od njenih događaja. Od tog trenutka postala je njegovana tradicija da ja i moj bend prisustvujemo svim njezinim proslavama. Ceca je imala oštro oko za talenat i odavno ga je prepoznala u meni. Tijekom godina naša je veza postala jača, prevazilazeći granice prijateljstva. Podržavali smo jedno drugo u najizazovnijim trenucima naših života.

 

  • Zapravo, u jednom od tih trenutaka pronašao sam inspiraciju da joj posvetim iskrenu pjesmu “On Your Side”. Međutim, prema bliskom izvoru, postoji poseban razlog iza ove posvećenosti. Bivša Cecina pratilja, Slavica Tripunović Dajana, nekadašnja jugoslavenska ljepotica i pjevačica, svojedobno je bila dio njezinog društvenog kruga. No, prije dvije godine kružile su glasine da se Dajana bavi prostitucijom. Nakon što je saznala za navodnu umiješanost svoje prijateljice u takve radnje, Ceca se diskretno ogradila od nje. Ceca, prema njegovim riječima, nije tip pojedinca koji se petlja u tuđe živote i nameće svoje sudove. Međutim, ona ima rezerve prema dopuštanju osobama sa upitnom etikom da slobodno uđu u njezin dom i budu u neposrednoj blizini njezine djece.

Štoviše, snažno želi izbjeći bilo kakvu negativnu pozornost medija koja bi mogla povezati njezino ime s osobama sumnjivog karaktera. To je zato što je već iskusila reperkusije takvih udruživanja u prošlosti, što je rezultiralo njezinim zatvaranjem iako je nevina i nije zakonski odgovorna. Ceca je raskinula vezu ne samo sa Dajanom, već i sa Anom Nikolić i Romanom.

 

  • Prema izvoru, Ceca je raskinula prijateljstvo s Anom zbog njenog navodnog dugogodišnjeg destruktivnog načina života, zbog čega je nakon konzumiranja alkohola odvedena u policijsku stanicu na otriježnjenje. No, Ceca je nedavno iskazala podršku Ani kada je najavila skori izlazak novog albuma. Ceca je ostala u čudu kada je otkrila da je njena dugogodišnja prijateljica Romana završila u australskom zatvoru zbog krađe novca s bankomata, jer ju je oduvijek poznavala kao normalnu i pristojnu djevojku. Ceca je odlučila da sve te ljude makne iz svog života, iako ih nikada nije upuštala u svađe i ogovaranja.