Na funkciji glavnog i odgovornog urednika televizije “Hepi” trenutno je Milomir Marić, cijenjeni srpski publicist, urednik, televizijski voditelj i novinar. Ne samo da je renomirani autor, već je i voditelj nekoliko popularnih emisija među kojima su Ćirilica, Goli život i Dobro jutro Srbijo.

Marić, rođen 7. siječnja 1956. u Gornjem Milanovcu, sada živi u Beogradu. Njegov novinarski put započeo je kao student Fakulteta političkih nauka u Beogradu. Cijelih devedesetih godina obnašao je cijenjenu dužnost glavnog urednika ugledne novine “Duga”. U to vrijeme stekao je priznanje za svoje provokativne intervjue s političkim disidentima, bivšim komunističkim dužnosnicima, kriminalcima i pojedincima čiji je rad bio hvaljen ali i podvrgnut kritici i cenzuri. U svojim počecima novinarstva u Podgorici imao je priliku upoznati Vesnu Radusinović, tada mladu petnaestogodišnjakinju. Njegovi članci uglavnom su bili usmjereni na živahni noćni život jugoslavenskih prijestolnica, a iako je Podgorici nedostajalo klubova i diskoteka, našao se upleten u razgovor s jednom srednjoškolkom.

No, patrijarhalna dinamika u Marićevoj obitelji spriječila ju je da otprati Vesnu kući, pa su njihovi životi krenuli različitim putevima. Vesna se preselila u Beograd tijekom četvrtog razreda srednje škole, a kasnije je upisala studij novinarstva na Fakultetu političkih znanosti u glavnom gradu Srbije. Upravo u Klubu književnika susrela se s Dževadom Tuzlićem, novinarom i filmskim kritičarom iz Sarajeva. Njihova veza je cvjetala, što je dovelo do vjenčanja godinu dana kasnije i preseljenja u Sarajevo. Vesna je u Sarajevu radila kao urednica kulturno-umjetničkog programa na “Televiziji Sarajevo”. Zajedno su dočekali sina Vedrana i nakon izbijanja rata donijeli odluku da se presele u Njemačku. Na kraju se Vesna s Vedranom vratila u Beograd i zaposlila se kao PR stručnjakinja na “BK” televiziji. Tamo se ponovno zbližila s Marićem. Surađujući na projektima poput “Intervju” i “Duge”, na kraju su odlučili živjeti zajedno. Prigrlivši Marićeva sina kao svog, beogradska novinarka doživjela je uzvraćanje ljubavi i divljenja.

Tek su kasnije shvatili da su se sreli godinama ranije u Podgorici. Unatoč tome što se nikada nisu službeno vjenčali, naširoko ih se smatra jednim od najskladnijih parova u srpskoj javnosti. Miomir Marić nedvojbeno je među top 5 televizijskih voditelja na Balkanu. Poznat je po svojoj kontroverznoj naravi, što se odnosi i na njegov izbor gostiju. Kroz svoju slavnu karijeru u potpunosti se posvetio Hepi televiziji, kanalu čiji je vlasnik i dan danas. Nedavno je privukao značajnu pozornost na platformama društvenih medija zbog viralnog trenutka koji je pokazao njegovu otvorenu osobnost. Prije nekoliko mjeseci Miomir Marić udružio je snage s Unom Mitrović, mladom voditeljicom Krune, kako bi zajedno vodili Jutarnji program na Happy televiziji.

Unatoč svojoj nježnoj 21. godini, Una je uspjela osvojiti javnost svojim upečatljivim izgledom i zadiviti ih svojim bogatim znanjem. No, nedavni incident u Jutarnjem na Hepu potaknuo je nagađanja na raznim društvenim mrežama. Mlađahna voditeljica tijekom emisije odlučila se za suknju izrazito skraćene dužine, zbog čega je Marić otkrila kako su bili zasuti obiljem poruka usmjerenih isključivo na ovu temu. Poznati po svojoj besramnoj iskrenosti, neustrašivo su izrazili svoje mišljenje još jednom u svom nedavnom 5-minutnom segmentu, što je rezultiralo brzim širenjem vijesti na brojnim kanalima društvenih medija.

Prije nekoliko mjeseci u jutarnji program Happy televizije uz Milomira Marića uključila se talentirana i mladolika Una Mitrović. Unatoč tek 21. godini života, vrlo je brzo zaokupila pozornost i divljenje publike svojom upečatljivom pojavnošću. Nedavno se tijekom jednog od jutarnjih programa dogodio incident koji je potaknuo nagađanja na društvenim mrežama. U središtu rasprave bio je Unin izbor odijevanja, posebice kratke suknje, zbog čega je Marić dobio brojne poruke na tu temu. Kao odgovor, Marić je zamolio Unu da se sama pozabavi tim problemom, pokazujući svoju sposobnost da se nosi s takvim situacijama sa staloženošću i elegancijom.

Naš se program može pohvaliti iznimnom publikom koju čine iskreni i pronicljivi pojedinci. Danas smo primili neočekivanu poruku koju jedva čekam podijeliti s vama. Pripremite se za iznenađenje, jer smo i sami bili zatečeni. Srbija je dom značajne populacije nekonformističkih pojedinaca. Ipak, nema razloga za brigu, jer nas je voditeljica uvjerila kako je mladost ipak na njihovoj strani. I stoga se postavlja pitanje: „Kakvi se misteriji kriju ispod ogrtača Krune? Kada ga je kruna ispitivala, izrazio je potrebu da otkrije skrivene istine skrivene ispod odjeće. U odgovoru im je savjetovao da pokažu svoju otvorenost i iskrenost, bez ikakvih skrivenih namjera.