Sloba Radanović i njegova supruga Jelena već nekoliko godina su uronjeni u duboku i strastvenu ljubav. Sloba, koji se proslavio sudjelovanjem u natjecanju Zvezde Granda, sada je njihovu posvećenost podigao na višu razinu. I dok su svoju zajednicu već uveličali u Božjim očima, nedavno su organizirali ekstravagantnu proslavu povodom prvog rođendana sina Damjana.

Restoran na Adi Huji odisao je sofisticiranošću, ukrašen fantastičnom kombinacijom zlatnih i bijelih nijansi. Kako su Slobine kolege i drugi gosti pristizali, atmosfera je bila još veselija, svi su bili dobro raspoloženi. Veselo slavlje trajalo je cijelu noć, ispunjeno melodičnom pjesmom i živahnim plesom koji je trajao do zore. No, vrhunac večeri postignut je kada je Radanović svojoj voljenoj supruzi otpusio serenadu emotivnom izvedbom balade Marinka Rokivića “Tri u jedan”, zamijenivši uobičajeni prvi ples. Sve do svibnja prošle godine u njihovoj vezi uvijek nije bilo skandaloznih incidenata. No, Jelena se našla u nevjerojatno teškoj situaciji nakon što joj je bivši suprug priredio isceniran i šokantan spektakl ispred njihove kuće u Višnjučkoj banji.

Taj je incident u konačnici rezultirao time da je morala potražiti liječničku pomoć u Hitnoj pomoći. Vijest o ovom neočekivanom događaju zatekla je javnost jer se smatralo da ona i Sloba imaju skladnu vezu i da uspješno odgajaju svoja dva sina. Prema dosadašnjim medijskim napisima, Jelenin bivši suprug je Igor Marković, biznismen koji živi i posluje u stranoj zemlji. Marković je zbog brojnih lažnih tvrdnji koje su kružile osjetio potrebu razjasniti svoje profesionalne aktivnosti. Potvrdio je da doista posjeduje restoran u inozemstvu, a također je uključen u industriju nekretnina. Bilo mu je važno ispraviti stvar i dati jasno objašnjenje svojih raznolikih poslovnih pothvata. On je od samog početka veliki zagovornik veze svoje bivše supruge Jelene i pjevača Slobe Radanovića, jer mu je na prvom mjestu osigurati sreću majke njegove djece.

Kako bi unio jasnoću, Marković je iskoristio priliku da se obrati medijima i pojasni da on i Jelena, iako su još uvijek u zakonskom braku, već duže vrijeme nisu u ljubavnoj vezi. Jasno je poručio da Jelena već duže vrijeme živi samohrani život te je stoga isključivo njena odluka o tome s kim će provoditi vrijeme. Prije ovog incidenta, i Jelena i Igor dosljedno su isticali svoju predanost održavanju pozitivnog odnosa nakon raspada braka, prepoznajući važnost toga za dobrobit i odgoj njihove djece. Igor je u intervjuu za “Informer” rekao da su on i njegov bivši partner u prijateljskim odnosima i da su o tome već razgovarali. On nema ništa protiv njezinih izbora jer je ona majka njihove djece, a njegova je jedina želja njezina sreća. Iako možda nije u potpunosti svjestan trenutnog statusa njihove veze, svjestan je da provode vrijeme zajedno.

Nasuprot tome, Marković se divio Slobi, sve popularnijoj senzaciji u svijetu popularne glazbe. Dakle, zašto bih se brinuo o tome? Moja jedina želja je da doživi beskrajnu radost, jer samo svojom srećom može ispuniti svoju ulogu majke pune ljubavi našoj djeci. Zaključujući svoja razmišljanja, Igor je izrazio vlastito divljenje mladiću, priznajući njegovu ugodnu narav i profinjen karakter. Radanović je naglasio da s obojicom ima apsolutno ravnopravan odnos. Prije incidenta s Jeleninim bivšim suprugom, Slobo je izrazio zadovoljstvo vezom koju je uspostavio s njezinom djecom iz prethodnog braka. Čvrsto vjeruje da je njihova dinamika izvanredna i da besprijekorno surađuju. Slobo i Igor se poznaju već duže vrijeme i dijele dobar odnos. Igora opisuje kao običnog pojedinca i ističe da između njih nema nikakvih zamjerki.

Nakon napada na Jelenu pjevačev je bijes dosegao neviđenu razinu, zbog čega je sažetom i dojmljivom izjavom javno otkrio incident na svom Instagram profilu. U nedostatku mačje prisutnosti, glodavci jure uokolo u stanju panike. Jelena je nakon teške odluke o prekidu veze s Igorom hrabro podijelila goleme poteškoće s kojima se suočavala. Otkako sam dovršio razvod od mog bivšeg supružnika, moj život je postao beskrajni ciklus pojavljivanja pred sudom dok on uporno pokušava izbjeći svoje odgovornosti brige o našem djetetu. Neprestano odgovaram na njegove neutemeljene optužbe, što rezultira čestim kontaktima sa policija, kao i da moraju posjetiti centar za socijalni rad kako bi odgovorili na svoje upite.

To je nefiltrirana stvarnost koju prepričava Jelena, a svoju priču nastavlja: Tijekom cijele trudnoće tražila sam pomoć raznih institucija, što je nažalost dovelo do prevelike količine nepotrebne tjeskobe. Našem sinu Naumu dijagnosticiran je autizam. Što se tiče naše djece, prvenstvene obveze mog bivšeg supruga su financijska podrška i, što je još važnije, doprinos Naumovu liječenju.
Uvažavajući stalni pravni sukob koji se tiče naše djece, izrazila je nužnost svoje prisutnosti na sudskim postupcima. Ovaj zahtjevan i naporan proces oduzima značajnu količinu vremena i energije.

Razmislivši, razmišljala je o napadu koji ju je nanio Marković. Izazov je do kraja artikulirati događaje koji su se odvijali danas. Međutim, nedavno sam otkrio izmišljotinu koju je izmislio moj bivši suprug, jer je lažno tvrdio vlastima da smo se njegova žena i ja fizički obračunali. Ovaj prijevarni čin imao je za cilj osloboditi sebe svake odgovornosti za štetu koja mi je nanesena. Zapravo, on je bio taj koji mi je nanio ozljede. Incident je počeo kada me njegova nova partnerica počela snimati telefonom dok sam stavljala naše dijete u auto. Sada traži utočište iza svoje novopronađene družice, lažno me prijavljujući policiji i socijalnoj službi. Istaknula je kako vjeruje da je on nikada neće napustiti zbog nagomilanog bogatstva.

Priznajem vlastitu krivnju što sam odlučila biti s njim. Tijekom našeg braka, njegovo gomilanje bogatstva navelo ga je da vjeruje da bi mi mogao nanijeti fizičku štetu, iznevjeriti moje povjerenje i izazvati emocionalnu nevolju. Ipak, podcijenio je moju nepokolebljivu odlučnost da dam prednost dobrobiti našeg djeteta, koje zahtijeva specijaliziranu skrb. Mogućnost da žrtvujemo svoju sreću za golemo bogatstvo nije bila nešto što sam bio spreman učiniti. Imajući ovo na umu, izbor da prekinemo naš brak razvodom je neupitno najpovoljnija odluka koja se mogla donijeti.