Influenserka Milica Mumđić je odmah nakon završetka srednje škole postala majka, rodivši ćerku Kasiju. Iako initialno nije bila spremna za majčinstvo, nakon rođenja deteta shvatila je da je to njena najveća ljubav. U decembru 2021. godine, njena ćerka je pretrpela strašnu nesreću, ispadajući kroz prozor njihove dnevne sobe, a nekoliko dana kasnije preminula je u bolnici. Ova tragedija označila je težak period za Milicu.

U nadi da će se nositi s gubitkom, Milica je potražila podršku u svom partneru Strahinji, ocu deteta, ali i ta veza se završila. Nakon samo osam meseci od gubitka ćerke, partner Milice je ubijen, dodatno produbljujući njenu agoniju.

Milica je na društvenim mrežama delila svoje emotivne trenutke i sećanja na ćerku Kasiju. Izražava duboku tugu i nedostatak volje za životom nakon tragedije. Naglašava bolnu stvarnost majčinstva bez svoje devojčice i izražava svoju ljubav prema njoj, obećavajući da će jednog dana zajedno ukrasiti najlepšu jelku.

Uz sve ovo, Milica se suočila s razvodom i novom vezom s Dušanom, koji je mlađi od nje pet godina. Iako je dobila podršku od Dušana, Milica je istakla da i dalje suočava s negativnim komentarima i osudama na društvenim mrežama.

Unatoč teškoćama i gubicima, Milica se trudi nositi sa svojim emotivnim izazovima, suočavajući se sa svakodnevnim izazovima i tražeći snagu u novom poglavlju svog života. Njena otvorenost o ličnim izazovima i teškoćama privukla je pažnju javnosti, dok se istovremeno suočava s negativnim komentarima i osudama. Ipak, Milica hrabro deli svoju priču, pokušavajući prevazići gubitke i pronaći snagu za budućnost.