Fatalna Srpkinja, koja sada živi u Almatiju u Kazahstanu sa suprugom i njihovo četvoro djece, redovno oduševljava svojih oko 350 hiljada pratilaca izazovnim fotografijama i dijeli trenutke iz svog privatnog života. Nedavno je odgovarala na pitanja pratilaca, među kojima je otkrila da voli prati sudove, ali ne voli brisati prašinu. ‘Da li te povremeni flert čini da se osetiš živom i da ti podigne samopouzdanje?’, pitao ju je jedan od pratitelja. ‘Ja sam neko ko izbjegava takve situacije. Ne flertujem. Prije par dana sam imala nezgodnu situaciju na bazenu. Bili smo tamo moj muž, djeca i ja… Ja sam bila zauzeta gledanjem YouTube videa, nisam podizala glavu, nisam gledala nikuda i odjednom se ispred mene pojavio tamnoputi, istetovirani muškarac koji me pitao može li sjesti pored mene. Ja sam se pravila da ga ne čujem, nisam podizala glavu… Ali on je ponavljao pitanje. Ja sam mu rekla da je mjesto rezervisano za mog muža. Možete zamisliti šta se dalje desilo…’, ispričala je Milica.

Rođena u Boru, Milica se kasnije preselila u Niš zbog studija, gdje je osvojila titulu Mis 2010. godine. Nakon pobjede, napustila je Pravni fakultet i krenula u Dubai. Tamo je prvo radila kao manekenka, a kasnije kao menadžer u poznatom klubu, što se pokazalo kao prekretnica u njenom životu. Upravo u tom klubu srela je ljubav svog života.

  • Upoznali smo se u noćnom klubu u kojem sam radila. Prvi put nisam htjela da ga upoznam, jer je dva sata prije toga njegov prijatelj želio da se fotografiše sa mnom. Njegov prijatelj je bio veliki i krupan, i nakon toga je moj sadašnji muž poslao svoju prijateljicu da me upozna, dakle, prvo se fotografisao njegov prijatelj, a onda je poslao prijateljicu – prisjetila se Milica svog prvog susreta sa suprugom.
  • Sljedeće večeri smo se ponovno sreli u istom klubu. Držao je dvije čaše šampanjca i nasmejao se. Proveli smo kratko vrijeme zajedno, jer je bio predivan. Bio je tamnog tena, bijelih zuba, plavih očiju, bio je savršen. Nakon sat vremena sam mu dala svoj broj telefona i počeli smo komunicirati. Nazvao me je sljedeći dan i predložio sastanak, a nakon toga mi je otkrio da je svom prijatelju rekao “ona će mi roditi sina” – otkrila je influenserka.

Bogati Kazahstanac pokazao se kao pravi džentlmen, a već na prvom sastanku ostavio je jak utisak na Milicu. Ipak, ona nije odmah željela ući u ozbiljnu vezu, a prvi poljubac desio se tek na trećem sastanku.

  • Na prvom sastanku je došao s velikim buketom ruža i bombonjerom u obliku srca. Nisam znala ruski, on nije znao engleski, komunicirali smo gestikulacijom, i trajalo je to četiri sata. Poljubili smo se na trećem sastanku – rekla je Milica, naglašavajući da joj je suprug rekao da ju je Bog poslao njemu. Filip, Goša, Lav i Sofija su kruna njihove velike ljubavi, a Milica se odlično snašla u ulozi majke.
  • BONUS TEKST
  • Bokvica i med

    Protiv bronhitisa i drugih plucnih bolesti tradicionalna medicina preporucuje mesavinu mlevenih listova bokvice i meda, u srazmeri 1:2. Ovu mesavinu je pre upotrebe potrebno ostaviti nekoliko dana u tegli uz povremeno mesanje, kako bi bokvica sto bolje ispustila svoje sokove i sjedinila se sa medom. Nakon toga, uzimati po jednu malu kasiku ovog prirodnog leka, 15-tak minuta pre svakog obroka.

    Pored toga, ovako pripremljena bokvica i med dobro ce doci i za lecenje cira na zelucu i dvanaestopalacnom crevu.