Sin Milene Vasić, poznate glumice, pojavio se na rijetko viđenoj fotografiji koju je ona podijelila na Instagramu. Nikola Ražnatović, Milenin sin iz prethodnog braka, plijenio je pažnju ozbiljnim ponašanjem i nevjerojatnom sličnošću s majkom. Fotografija je dobila niz pozitivnih komentara i brojne lajkove obožavatelja koji su Nikolu opisali kao džentlmena te ga usporedili s holivudskom ljepoticom. Osim Nikole, Milena iz prvog braka ima i kćer Lanu, a sina Leva dobila je s redateljem Jugom Radivojevićem 2015. godine u drugom braku.

Milena je istaknula važnost emocionalne otvorenosti u odgoju svojih sinova, smatrajući da današnje vrijeme ne bi trebalo ometati izražavanje osjećaja. Kako prenose mediji, glumica je izrazila uvjerenje da se muškarci uglavnom suzdržavaju od suza, pogotovo kada imaju malu djecu kojoj se često govori da ne plaču jer su dječaci. Međutim, ona osobno potiče svog sina da prigrli svoje emocije i zaplače kad god osjeti potrebu, jer svatko doživi trenutke suza. Rođena 3. svibnja 1977. godine u Beogradu, Milena Vasić poznata je srpska glumica koja je postigla velike uspjehe na sceni, filmu i televiziji.

S glazbenim i srednjoškolskim obrazovanjem, svoju je strast prema glumi nastavila upisom na Fakultet dramskih umjetnosti. Nastavljajući svoj akademski put, magistrirala je glumu, a 2014. godine obranila rad pod naslovom “Glumačka etika kao temelj kazališne umjetnosti i njezine suvremene estetike” čime je stekla prestižnu titulu magistrice dramske umjetnosti sa specijalizacijom u teatrologiji. Kao aktivan član Jugoslavenskog dramskog pozorišta, Vasić je ostvario zapažene izvedbe u raznim kultnim ulogama, među kojima su Koštana, Evica i Zlatokosa, da spomenemo samo neke.

Osim toga, trenutno je dio ekipe iznimno popularne i posjećene predstave “Cigani lete u nebo” u Pozorištu na Terazijama. Godine 1992. Nataša, kći Mitra, debitirala je na televiziji u drami “Prvi put s ocem ujutro”. Nakon toga je 2003. godine osigurala manju ulogu u seriji “Kazneni prostor”, a 2004. godine utjelovila je lik Sandre u seriji “Stižu dolari”. Iznimna izvedba Miline Brđević u filmu “Konji vrani” donijela joj je prestižnu nagradu za najbolju žensku epizodnu ulogu 2007. godine. Nataša je također gostovala u emisiji “Zaboravljeni umovi Srbije” i glumila Roziku u seriji ” Onaj naš koji je nekada bio.” Ulogu Miline Brđević reprizirala je u seriji “Jesen stiže, Dunjo moja” 2009. godine.

2010. godine doživjela je epizodne uloge u serijama “Sva ta ravnica”, “Totalno novi talas” i komediji “Novac ili Život.” Godine 2011. svoju je svestranost pokazala ulogom bake u seriji “Samo večeras”. Konačno, 2012. Nataša tumači lik Leontine Matić Micike u seriji “Bijela lađa”. Milenina glumačka karijera ispunjena je raznolikim ulogama i projektima. Godine 2013. utjelovila je lik Branislave u popularnoj seriji “Pjevaj, brate”, a svoj komičarski talent pokazala je i u skeču “Dama bez krivnje”.

Sljedeće godine utjelovila je gospođu Lenku Petronijević u seriji “Samac u braku” i oživjela lik romana Mir-Jam u ekranizaciji “Kad ljubav zakasni”. Milenin talenat prepoznat je na 4. Fedisu kada joj je uručena zahvalnica za izvanredan nastup u serijalu “Mala istorija Srbije”. Njezin suprug Jug Radivijević također je dobio priznanje za doprinos televizijskoj drami. Nastavljajući nizati uspjehe, Milena je glumila ravnateljevu ženu u seriji “Jedne ljetne noći” iz 2015. godine. Konačno, 2017. glumi Veru u filmu “Vrati se, Zone”, nastavku omiljene “Zone Zamfirove”, redatelja Juga Radivojevića.