Ljubav zaista može prevladati sve prepreke, a to su dokazali Milena Popović i Igor Jurić. Njihovi životi obeleženi su teškim sudbinama, ali su zajedno uspeli da olakšaju teret koji nose. Upoznali su se na jednom televizijskom gostovanju, a tragedije kroz koje su oboje prošli – Igor nakon gubitka deteta, a Milena nakon smrti supruga – učvrstili su njihovu vezu do danas.Milena Popović se topi u zagrljaju svog dragog Igora: Imala je da kaže samo jednu reč

U početku, njihova ljubav nije naišla na odobravanje javnosti, te je udovicu Olivera Ivanovića često zasipala malicioznim komentarima. Milena je iznela svoje mišljenje o tome: “Kada sam postavila zajedničku sliku sa čovekom kojeg volim i sa kojim živim, vodila sam se najčistijom emocijom. Ne postoji vreme kada možete ponovo voleti, neki rok. To je najlepša stvar koja vam se može desiti. Iako je bilo mnogo više pozitivnih komentara, uvek su ti negativni u fokusu. Da li je greh što ja nekoga ponovo volim?”.

Sada, Milena više ne krije svoje emocije prema Igoru. To je nedvosmisleno pokazala objavivši poslednju fotografiju na kojoj grli svog izabranika. “Mi”, napisala je kratko Milena, dok slika govori više od reči.

Njihova priča je podsetnik da ljubav ne poznaje vremenska ograničenja i da svako zaslužuje priliku za sreću, bez obzira na prošlost. Objava Milene na društvenim mrežama, na kojoj grli svog izabranika, svedoči o dubokoj i iskrenoj vezi koja se razvila između njih.„Mi”, napisala je Milena uz sliku, a ova jednostavna rečenica odražava snagu njihove ljubavi koja prevazilazi sve prepreke.