Iako je želja da ostanemo u svom prvobitnom prebivalištu neograničeno univerzalna, život nas ponekad tjera da se preselimo i promijenimo uobičajeno mjesto stanovanja. Glumac često naglašava da u kući u kojoj je odrastao postoji neopisiva kvaliteta koja u njega ulijeva dubok osjećaj pripadnosti. Uprkos raskoši, pogodnostima i prilagođenosti njegovih stečenih imanja u Beogradu, koje je stekao godinama mukotrpnog rada, one ne poseduju istu čar i privlačnost.

Milan, poznat po oklevanju da otkrije lične detalje na Instagramu, posebno u vezi sa privatnim životom, zaprepastio je svoje pratioce nedavnim potezom bez presedana. Protiv svih očekivanja, podijelio je zadivljujući video, snimljen u svetosti njegovog vlastitog stana. Video je prikazao panoramski pogled na srpsku prestonicu koji oduzima dah, ukrašen veličanstvenim krovovima i hramom Svetog Save koji izaziva strahopoštovanje. Milanova vješta kinematografija bez napora je prenijela gledaoce u spokojan ambijent njegove terase, ostavljajući ih potpuno opčinjenima.

Šta više, u pisanom opisu koji prati video, Milan je elokventno prenio svoje duboko uvažavanje i zahvalnost zadivljujućem pejzažu koji ga je okruživao. U znak sećanja na glatku prelazak u potpuno novo prebivalište i željno očekivanu priliku da upoznaju svog dragog sina Aleksandra, organizovan je radosni događaj. Nakon ovih izjava ispostavilo se da je Milan Vasić, u stvari, otkrio gde se nalaze njegovi poznanici.

Ovo otkriće poslužilo je kao značajna potvrda njegovog rezervisanog držanja i nespremnosti da otkrije lične poslove. Pokazujući svoju velikodušnost, Milan je ljubazno proširio ovaj gest kako bi obilježio njihovo kolektivno preseljenje u zadivljujuće i vizualno privlačno prebivalište uz svoje pratioce. Konkretno, izrazio je svoje najveće zadovoljstvo što je konačno mogao da upozna preslatkog mladog sina svojih prijatelja, priliku koju je željno očekivao.