Miha unuka je prvi put stigla u Beograd, a emotivni susret je bio toliko snažan da je svima izmamio suze na oči. Potomci proslavljenog Siniše Mihajlovića, sin Dušan i ćerka Virdžinija sa potomstvom, juče su krenuli na put u prelepu srpsku prestonicu. U njihovoj pratnji bila je Miha zanosna i mladolika ćerka, koja je stigla zajedno sa rođenom ćerkom Vjolantom Voljako i bratom sestrom Dušanom.

Kada je njihov avion sleteo u Beograd, na uglednom aerodromu Nikola Tesla srdačno ih je dočekao niko drugi do Sinisin rođeni brat. Po prvi put, Miha dragocena unuka, Violante, kročila je u Beograd. Nakon što je prije nekoliko mjeseci proslavila svoj drugi rođendan, ova posjeta označava značajnu prekretnicu u njenom mladom životu. Po dolasku na aerodrom, Violante i njenu porodicu srdačno je dočekao njen stric Dražen, koji je nestrpljivo zagrlio svoju voljenu nećakinju.

Obuzet radošću, Dražen se oprostio od nećaka i nećakinje prije nego što je krenuo na njihovo zajedničko putovanje. Ne samo da Sinišina ćerka učestvuje u ovom neverovatnom nasleđu, već su sva deca proslavljenog fudbalera od malih nogu razvila duboku naklonost prema Srbiji. Njihovo domaćinstvo svedoči o njihovoj snažnoj povezanosti sa srpskim korenima, jer svesrdno prihvataju i poštuju običaje i tradiciju zemlje. Ovo pokazuje izuzetnu skromnost i jednostavnost koju Siniša posjeduje, uprkos ogromnom uspjehu u svijetu fudbala.

Unuk Siniše Mihajlovića, koji ima samo pet dana, već je postao senzacija u svetu mode. Njegove ljupke slike zauzele su Instagram olujom, osvojivši srca bezbrojnih obožavalaca. Ovo je samo još jedan primer ogromne popularnosti i uticaja koji vlada u porodici Mihajlović. Unuka Miha nedavno je doživela svoje prvo iskustvo u Beogradu i to podelila na Instagramu. Trajno sjećanje na Mihu osigurat će da nikada ne bude zaboravljen.