Marija Šerifović nedavno je provela poslednje dve nedelje u Americi kako bi prisustvovala rođenju svog sina Maria. Pevačica je sa zadovoljstvom obavestila javnost o povratku u Beograd, deleći idiličnu sliku iz svog doma. U njenom domu sada krase ukrašena jelka i balon u obliku rode, dok se pevačica polako priprema za žurku darivanja bebe, koja će biti obojena u plavim nijansama.Marija Šerifović stigla sa sinom u Beograd: Sprema se velika žurka za malog Maria

Marija je entuzijastično podelila vesele vesti na društvenim mrežama, pozivajući svoje najbliže da počnu slanje poklona i čestitki. Njena poruka je bila ispunjena s radošću, a Marija jedva čeka da njena porodica i prijatelji upoznaju malenog Maria.

Uzbuđena majka je podelila svoje emotivno iskustvo na Instagramu kada je napisala: „Moj spokoj je dobio lice, a moje srce sada ima sigurnu luku. Muzika je uvek bila moj jedini način da objasnim sebe, da podelim komad svoje duše. Pesmu ‘Dolazi ljubav’ pisala sam njemu, dok sam ga čekala i sanjala. Zato je danas delim sa svima vama, da uz nju sanjate sve one koji vama donose ljubav i spokoj. Moja Ljubav je došla – ime joj je Mario. Sine moj, ovo je prvi poklon za tebe.”

Ova srećna vest je naišla na podršku mnogih, uključujući poruke čestitki od drugih poznatih ličnosti. Jelena Karleuša, s kojom je navodno u zavadi, takođe je javno uputila čestitke Mariji, dok su mnogi drugi iz sveta poznatih izrazili radost zbog njenog majčinstva.Zato je danas delim sa svima vama, da uz nju sanjate sve one koji vama donose ljubav i spokoj. Moja Ljubav je došla – ime joj je Mario. Sine moj, ovo je prvi poklon za tebe.”