Marija Šerifović na Instagramu često bilježi dragocjene trenutke sa svojim sinom koji raste, a kojeg je na svijet dočekala prije samo 2 mjeseca. Pjevačica bilježila trenutke njihovih šetnji, slatkih zalogaja i razigranih interakcija. Nedavno smo mogli vidjeti i jedinstveni smisao za stil Maria Šerifovića koji je, zahvaljujući zabavnom prikazu, razveselio i nasmijao sve koji su ga vidjeli.

Proslavljena pjevačica Marija Šerifović i njen dragi potomak osvojili su cijelu naciju. Otkriće Marijinog puta do majčinstva, kojeg je omogućila surogat majka, zapalilo je ogromno oduševljenje u cijeloj Srbiji, naišavši na široku podršku. Kroz svoju prisutnost na Instagramu, Marija je ljubazno ponudila osobni uvid u svoje dvojne uloge roditelja njegovatelja i umjetnice trijumfa.

Natpis na Mariovom trijemu glasi: “Usr*ću ti se u život” i naširoko je primjećeno da će Mariov sin vjerojatno utjeloviti istu opuštenu i ugodnu prirodu kao njegova majka. Mario je 2. veljače proslavio drugi mjesec života, razdoblje koje pjevačica opisuje kao najljepše u svom životu. Dok je pjevačica do sada otkrivala samo djeliće Marijevih nogu, odlučila je otkriti dio njegova lica koji su svi koji su ga imali priliku vidjeti ocijenili zapanjujućim.

Prema uvriježenom mišljenju, Mario je poznat po svojoj upečatljivoj crnoj kosi, velikim tamnim očima i jakoj sličnosti s Mariom i svojom uvijek prisutnom družicom, bakom Vericom. “Preuranjeno mi je utvrđivati ​​sličnost djeteta jer je još malo. No, bit će dovoljno prilike za to u budućnosti”, izjavila je Marija otklonivši sve sumnje u Mariovo roditeljstvo i točnost podataka. njegovu službenu dokumentaciju. Pjevačica je otkrila da je Mariova biološka majka te da se u svim službenim evidencijama vodi kao jedini roditelj. U smislu genetike, administracije i svakog drugog aspekta, ona potvrđuje svoj status Mariove majke, tražeći vlasništvo nad svakim atomom njegovog bića koji potječe iz njezine vlastite DNK.