Nedelja”, film o životu Džeja Ramadanovskog, približava se premijeri, a režiser Nemanja Ćeranić i producent Vladan Anđelković otkrivaju detalje o odabiru glumačke postave. Film prati život Džeja, uz istraživanje odnosa između njega i brata Isa Lera Džambe.MALOG DŽEJA PRONAŠLI DOK JE PRODAVAO RUŽE U SKADARLIJI! Filmska priča Alena Selimija: Ne zna da čita i piše, ali rastura kako PEVA

Nemanja Ćeranić, reditelj, otkriva da je Husa Alijević, poznat kao izvođač Džejevih pesama, odabran za ulogu Džeja nakon četiri meseca traženja. Husein Husa Alijević je bio Džejev igrač i delio je s njim zajednički svet, što je doprinelo autentičnosti uloge.

Mali Alen Selimi, koji igra mladog Džeja, pronađen je na ulici dok je prodavao cveće. Producent Vladan Anđelković deli priču o tome kako su ga otkrili i kako je mali Alen, iako ne zna da čita, savladao izazov učenja teksta uz pomoć člana ekipe na setu.

Glumac Marko Janketić, koji tumači ulogu Isa Lera Džambe, brata od tetke Džeja, kaže da mu je ova uloga bila izuzetno interesantna i romantična. Ističe da su karakteri poput Isinih, koji nisu svirali gitaru, fascinantni.

Milica Janevski, koja tumači ulogu Marine Tucaković, kaže da je prvobitno bila uplašena zadatkom, ali je pronašla pravu meru karaktera i trudila se da bude verodostojna.

Film “Nedelja” premijerno će biti prikazan u Mts dvorani, a zatim će se pojaviti u domaćim bioskopima. Ovaj film je delo produkcije Telekoma Srbija i temelji se na ideji Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića. Pored Husa Alijevića, Marka Janketića i Milice Janevski, u filmu igraju i Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Maša Đorđević, Stojsa Oljačić, Ivan Jevtović, Jovo Maksić, Bajram Severdžan, Nela Mihajlović i drugi.