Snežana Savić, priznata i veoma cenjena glumica, stekla je ogromnu publiku i postala poznata po svojim izuzetnim nastupima u bivšoj državi. Poznata po svom izuzetnom talentu, osvojila je publiku svojim izvanrednim glumačkim umijećem i bila je hvaljena kao kvintesencija ljepote u očima javnosti. Međutim, njeni umjetnički poduhvati se tu nisu završili, jer je neustrašivo ulazila u sferu muzike, ostavljajući neizbrisiv trag u industriji.

Tokom svoje slavne karijere, snimila je i izdala ukupno impresivnih 12 albuma, pokazujući svoju svestranost i muzičko umeće. Među njenim brojnim dostignućima, jedan od njenih najvećih hitova, bezvremenska i omiljena pesma “Topolska 18”, nastavlja da duboko odjekuje kod publike, dodatno učvršćujući njen status višestruke i trajne ikone u svetu zabave. Zanimljivo je da će sudbina ponovo napraviti intrigantan preokret u životu Dragoslava. U zreloj dobi od 76 godina, on se upustio u potpuno novu avanturu, prkoseći granicama starosti i društvenim očekivanjima.

Bez obzira na sve, postao je ponosni otac ne jednog, već dva blizanca, što je svedočanstvo trajne snage ljubavi i otpornosti ljudskog duha. Stoga, zamršena tapiserija Snežaninog života, satkana i od trijumfa i od nevolja, služi kao zadivljujući svedočanstvo o složenosti ljudskog iskustva. Prekrasna svadba koja ga je spojila sa Draganom Turkalj održana je u šarmantnom selu Koraćica.

Bila je to posebno posebna lokacija jer je njihov voljeni kum, proslavljeni glumac Velimir Bata Živojinović, tamo posedovao velelepnu kuću. Svečanost je započela ceremonijom građanskog venčanja, nakon čega je usledila zadivljujuća crkvena služba u prelepom manastiru Zlatenac. Ovo sveto mesto, smešteno u blizini Svilajnca, pružilo je spokojnu i živopisnu pozadinu za njihov spoj. Intrigantno je da je Snežana, njegova bivša supruga, odala fascinantnu tajnu o njegovoj prošlosti.