Opšte je poznato da pop zvijezde porijeklom iz našeg regiona ne samo da gomilaju veliko bogatstvo, već pokazuju i snažan osjećaj za pravo, dok se nebrojeni pojedinci na Balkanu svakodnevno suočavaju sa borbama da osiguraju svoj sljedeći obrok. U svjetlu ovog oštrog kontrasta, odvajamo trenutak da razmislimo o izvanrednoj porodici koja je uspjela stvoriti svoje vlastito utočište u srcu Dominikanske Republike. Međutim, usred nejednakosti, sećamo se i izuzetnih dostignuća Mile Kitić i Marte Savić, koje su se uzdigle iznad izazova kako bi stekle i slavu i bogatstvo.

Ova porodica, koju čine veoma cenjeni muzičari, uživa ogromno poštovanje i uživa značajan finansijski prosperitet. Osim toga, njihova kćerka Elena Kitić uklesala je sebi nišu kao proslavljena pop umjetnica, osvajajući i inspirirajući mlađe generacije svojim talentom i harizmom. Par je svoj stan ukrasio raskošnim namještajem, pretvarajući ga u raskošno utočište.

Fasada vile ima besprijekoran sloj netaknute bijele boje, dok visoki zidovi okružuju posjed, čuvajući njegove tajne, a velika crna vrata stoje kao veličanstvena kapija. Sakriveni spuštenim roletnama, prozori ostaju zastrti, osiguravajući privatnost i sprečavajući radoznale posmatrače da vide izuzetan enterijer. Smještena u okvirima uskog prostora, stisnuta između susjednih objekata, kuća se upadljivo ističe, plijeni pažnju svih koji prolaze.

Njegovo prisustvo služi kao upečatljiva jukstapozicija sa okolnim zdanjima, ostavljajući neizbrisiv utisak na posmatrače. Glavni materijal korišten u izgradnji vile je pretežno bijeli mermer, a osjećaj elegancije i samokontrole osjeća se u svakom detalju. Evidentno je da je uticajni par imao duboku sklonost ka beloj boji, jer ona obuhvata vizuelnu scenografiju iz svih perspektiva. Možda je njihov razlog za ovu preferenciju bio da odaju utisak većeg životnog prostora unutar prostorija.